Endegrej til spinnefiskeri

Lige her finder du alt det endegrej til lystfiskeri, som du kan drømme om. Du finder både blink, spinnere, gennemløbere og woblere. Du kan finde endegrej, der passer til alle former for spinnefiskeri, for du kan selvfølgelig ikke tage på fisketur uden endegrej. Herunder kan du både finde de bedste blink og de bedste woblere på markedet. Vi har samlet vores favorit endegrej, så du kan være kreativ i dit fiskeri. Uanset hvordan du bedst kan lide at fiske, kan du helt sikkert finde det rette endegrej til spinnefiskeri hos os.
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 272

Side
pr. side
 1. Fidusen Microblink 2,8 gr.
  Pris fra: 29,00 DKK
 2. Mepps Aglia spinner
  71%
  Mepps Aglia Vejl. pris pr. stk: 69,50 DKK
  Pris fra: 20,00 DKK
 3. Mepps Aglia Decoree spinner
  64%
  Mepps Aglia Decoree Vejl. pris pr. stk: 69,50 DKK
  Pris fra: 25,00 DKK
 4. Remen Møresilda Classic (Endegrej - blink)
  29%
  Remen Møresilda Classic Vejl. pris pr. stk: 49,00 DKK
  Pris fra: 34,95 DKK
 5. Westin Salty 18 og 26 gr. kystwobler
  24%
  Westin Salty 18 og 26 gr. Vejl. pris pr. stk: 59,00 DKK
  Pris fra: 45,00 DKK
 6. Lawson Silketråd
  Pris fra: 17,50 DKK
 7. ABU Hammer blink
  45%
  ABU Hammer blink Vejl. pris pr. stk: 45,00 DKK
  Pris fra: 24,95 DKK
 8. ABU Koster blink
  36%
  ABU Koster blink Vejl. pris pr. stk: 39,00 DKK
  Pris fra: 25,00 DKK
 9. Westin Sølvpilen (Endegrej - blink)
  24%
  Westin Sølvpilen Vejl. pris pr. stk: 49,00 DKK
  Pris fra: 45,00 DKK
 10. Ron Thompson Salmon Spinner
  22%
  Ron Thompson Salmon Spinner Vejl. pris pr. stk: 49,90 DKK
  Pris fra: 39,00 DKK
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 272

Side
pr. side

Du kan bl.a. tage et kig på Fidusen blink i flere forskellige størrelser og vægt. Fidusen microblink kan fiskes meget langsomt, grundet dens store flade og lave vægt. Du får blink i en stor palette af farver, der altid gør det muligt at finde dit blink uanset årstiden og vandets farve. Du kan også få blink som en gennemløber. Her kan du bl.a. finde en gennemløber fra Præsten, der ligesom Fidusen, kommer i alverdens forskellige farver.

Prøv en gennemløber fra Præsten på din næste fisketur uanset om det er sommer eller vinter. En god spinner, wobler eller blink kommer i mange forskellige farver, vægt og størrelser. For dig handler det blot om at finde den type endegrej, der passer bedst til din måde at fiske på.

Hvis du har brug for vejledning til at finde den rette type til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere har stor entusiasme og erfaring i lystfiskeri, og derfor kan vi tilbyde dig kvalificeret rådgivning. Så har du brug for mere information om nogle af vores produkter, kan du kontakte os på mail, telefon eller du kan møde os i vores fysiske butik i Randers.

Vi står altid klar til en uforpligtigende samtale, så vi kan hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Hvad enten du har dine øjne sat på et nyt blink, wobler, gennemløber eller spinner, kan du helt sikkert finde, hvad du leder efter herunder. Bliv klar til din næste tur til vandet med det rette endegrej, og nyd endnu en dag i naturen.

Copyright © 2021 Lystfisk