Berkley fiskegrej

Amerikanske Berkley er kendt og elsket af mange lystfiskere, og det er bestemt ikke uden grund. Det innovative firma står blandt andet bag Power Bait, Gulp! og Fireline. Ligeledes har Berkley i mange år været ét af de ledende mærker på markedet for fiskestænger. Vi søger hele tiden af have så bredt et udvalg som muligt af Berkleys mange produkter. Her finder du Berkley fiskestænger til fastspole- og multihjul. Fireline i mange forskellige tykkelser og farver. Power Bait til enhver P&T ørred. Gulp! produkter til saltvand søger for, at du altid har frisk agn i tasken. Berkley byder ligeledes på et væld af tilbehør og endegrej. Nyeste skud på stammen er Berkley Urban, der er fiskeudstyr, dedikeret til "street fishing" og fiskeriet i storbyen generelt. Med Berkley Urban får du målrettet udstyr til by-jagten på arter som aborre og sandart, men udstyret er selvfølgelig også eget til bl.a. P&T søen
Filter
Faldende orden

3 varer

pr. side
  1. Berkley PowerBait Power Flail
    Pris fra: 59,00 DKK
  2. Berkley PowerBait Power Pupa
    Pris fra: 59,00 DKK
  3. Berkley PowerBait Power Naiad
    Pris fra: 59,00 DKK
Filter
Faldende orden

3 varer

pr. side

Berkley Fishing

Træd ind i en spændende verden af Berkley Fishing produkter. Berkley står for at levere førsteklasses fiskeudstyr til høj som lav, og passionen for fiskeri er kernen i Berkleys virksomhed den dag i dag. Eventyret tog sin begyndelse i Spirit Lake, Iowa, USA i 1937 hvor Berkley Bedell lagde grundstenen til det der nu er en del af verdens største firma indenfor fiskegrej

Berkley Fishing tilsigter at levere produkter af højeste kvalitet, der er skræddersyet til at forbedre fiskeoplevelsen. Om du er en erfaren fisker eller nybegynder, har Berkley det rette udstyr til dig. Vores omfattende sortiment inkluderer stænger, liner, blandt andet Fireline og Trilene, agn i alle afskygninger, som Berkleys velkendte Powerbait og Gulp samt alt det nødvendige udstyr, f.eks. Berkleys stangholder, digitalvægt eller fisketaske og alt derimellem for at give dig en så succesfuld fiskeoplevelse som muligt.

Produkter fra Berkley gennemgår en nøje test, hvor udvalgte eksperter sikrer, at produkterne opfylder strenge kvalitetsstandarder. Berkley går efter materialer af højeste kvalitet, hvilket garanterer holdbarhed og pålidelighed, selv under hårde forhold.

Virksomhedens passion for fiskeri stråler igennem i hvert eneste produkt, de fremstiller. Fra deres specialdesignede fiskestænger til avancerede fiskeliner og agn som f.eks. PowerBait er hvert element omhyggeligt tilrettelagt for at maksimere chancerne for en succesfuld fiskeoplevelse.

Uanset om du er kyst- eller fjordfisker, søfisker eller fluefisker, finder du altid det rette udstyr blandt Berkleys produkter. lystfisk.dk har et bredt udvalg af Berkley fiskestænger samt udstyr, som er designet til at imødekomme forskellige fisketeknikker og stilarter, så du kan lande din drømmefisk.

Berkleys liner er konstrueret til at være slidstærke og yderst pålidelige, så du kan stole på dem under alle forhold. Berkleys agn  er resultatet af de nyeste teknologier og nytænkning, der tiltrækker selv de mest udfordrende fisk. Mange har prøvet5 at kopiere Berkleys PowerBait, men ingen har opnået samme succes

Uanset om du søger noget specifikt eller lader dig inspirere, er Berkley Fishing det ideelle sted, hvor din entusiasme møder kvalitet, passion og kyndighed. Berkley Fishing produkter hjælper dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke på din fisketur.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Udover vores imponerende produktsortiment tilbyder vi hos lystfisk.dk også ekspertise og vejledning. Vores butik består af et team af erfarne fiskere, som altid er parate til at assistere dig, hvad enten det gælder om at finde det rette udstyr til dig, give dig værdifulde tricks med på vejen eller besvare de spørgsmål du eventuelt har.

Kan jeg finde Berkley produkter på udsalg?

Ja, udover vores altid super skarpe priser på Berkley fiskegrej, vil du kunne finde udvalgte og udgående produkter i vores outlet kategori lige her

Kan jeg finde Berkley-produkterne fysisk i butikken?

Ja, du kan altid finde vores Berkely-produkter i vores 1000 m₂ butik i Randers, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til produkterne. Kom ind i butikken og oplev hele vores sortiment. 

Er det Berkley Fishing der laver Fireline?

Ja, selvom ”Fireline” er blevet et begreb for fletliner, er det altså Berkley der producerer fletliner under det berømte Fireline navn

Her får du historien om Berkley Fishing på under 5 minutter:

Her kan du lære mere om Berkley og deres produkter:

Copyright © 2021 lystfisk.dk