Husk! Julegaver købt i nov/dec. byttes helt frem til 31/1-2024

Patagonia jakker

Patagonia jakkernes kombination af kvalitet, bæredygtighed, funktionalitet og brandidentitet gør dem til populære valg for både udendørs entusiaster, lystfiskere, og dem, der ønsker at gøre et bevidst valg, når de køber tøj. Hvis du søger en pålidelig og bæredygtig jakke til dine eventyr, er en Patagonia jakke det rigtige valg for dig. Hos lystfisk.dk fører vi en bred vifte af Patagonia jakker. Scroll dig gennem vores udvalg heruder:

Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 68

Side
pr. side
 1. Patagonia Better Sweater Vest
  Pris fra: 849,00 DKK
 2. Patagonia Better Sweater Jacket
  33%
  Patagonia Better Sweater Jacket Vejl. pris pr. stk: 1.199,00 DKK
  Pris fra: 799,00 DKK
 3. Patagonia Torrentshell 3L Jacket
  Pris fra: 1.299,00 DKK
 4. Patagonia M's Nano Puff Hoody
  Pris fra: 1.299,00 DKK
 5. Patagonia M's Nano Puff Jacket Vejl. pris pr. stk: 1.699,00 DKK
  Pris fra: 1.299,00 DKK
 6. Patagonia Calcite Jacket
  1.799,00 DKK
 7. Patagonia Womens Torrentshell 3L Jacket
  31%
  Patagonia Womens Torrentshell 3L Jacket Vejl. pris pr. stk: 1.599,00 DKK
  Pris fra: 1.099,00 DKK
 8. Patagonia Better Sweater Jacket-Dark Borealis Green (DBGR)
  21%
  Large Patagonia Better Sweater Jacket-Dark Borealis Green (DBGR)-L Vejl. pris pr. stk: 1.199,00 DKK
  949,00 DKK
 9. Patagonia DAS Parka
  34%
  Patagonia DAS Parka Vejl. pris pr. stk: 3.499,00 DKK
  Pris fra: 2.299,00 DKK
 10. Patagonia Swiftcurrent Wading Jacket
  Pris fra: 2.999,00 DKK
 11. Patagonia Shearling Jacket
  Pris fra: 1.399,00 DKK
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 68

Side
pr. side

Patagonia jakker

Patagonia jakker er både varme, stilfulde og funktionelle. Derudover er jakkerne alsidige og holdbare. Der findes Patagonia jakker der er henvendt direkte til lystfiskere, som f.eks. Patagonia vadejakker, men en stor del af Patagonia jakkerne er henvendt til den brede masse, og passer til både hverdag og fest.

Når du vælger en Patagonia jakke, vælger du en jakke fra et firma der virkelig tænker over deres forbrug. Du vil derfor finde en stor del genanvendte materialer i jakkerne. Patagonia benytter sig også af Fair Trade, og du kan derfor benytte jakkerne med god samvittighed. Patagonia tilbyder også en fabelagtig garanti på deres jakker. Patagonia tilbyder en "Ironclad Guarantee," der lover at reparere eller erstatte deres produkter, hvis de er beskadiget eller ikke lever op til forventningerne. Dette giver dig der vælger en Patagonia jakke ekstra tryghed.

Husk: Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Hos lystfisk.dk udvider vi konstant vores udvalg af Patagonia. Du vil derfor altid finde et stort udvalg af forskellige Patagonia jakker. Vi fører Patagonia jakker til både herrer og damer. Du kan f.eks. finde din nye favorit Patagonia Better Sweater jakke, eller hvad med en Patagonia Nano Puff jakke? Du finder også Patagonia Womens Down Sweater Hoody. Du finder også modeller som Calcite og Torrentshell til både damer og herrer. 

Patagonia jakker er produceret uden brug af PFCs og PFAS, og i mange af Patagonia jakkerne finder du genanvendt polyester

Hvorfor genbruge materialer? Bliv klogere på netop det valg lige her:

1% FOR THE PLANET

Alle Patagonia jakker er naturligvis også omfattet af Patagonias tilslutning til 1% for the planet. Siden 1985 har Patagonia givet tilsagn om 1% af af deres salg til bevarelse og genopretning af det naturlige miljø. Patagonia har uddelt over $89 millioner i kontanter og naturalier til nationale og internationale græsrodsmiljøgrupper, der gør en forskel i deres lokalsamfund. I 2002 oprettede grundlæggeren af Patagonia, Yvon Chouinard, og Craig Mathews, ejer af Blue Ribbon Flies, et non-profit-selskab for at opmuntre andre virksomheder til at gøre det samme.