ABU Fiskegrej

Abu Garcia fiskegrej er kendt af ung som gammel. ABU har lavet fiskegrej i Sverige i rigtig mange år. I dag laves langt det meste fiskegrej fra ABU dog i fjernøsten. Det har også betydet at fiskegrej fra ABU typisk er billigere end mange af de øvrige mærker. Dog stadig med en kvalitet vi gerne anbefaler til både nybegyndere og øvede fiskere

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Abu Garcia er blandt de førende producenter af fiskegrej og -udstyr med stor ekspertise inden for sportsfiskeri, grundet deres rødder, som går langt tilbage. Abu blev grundlagt i 1921 af svenskeren Carl August Borgström. Firmaet var oprindeligt baseret på fremstillingen af lommeure, taxametre mv. Under Anden Verdenskrig opstod der en markant nedgang i efterspørgslen af disse varer. Dette dannede grundlag for, at virksomheden måtte benytte sin mekaniske ekspertise på nye måder. Udviklingsprocessen gik nu imod, at fremstille præcisionsfiskehjul, som stadig i dag begejstrer sportsfiskere over hele verden. Denne beslutning viste sig, at blive en stor succes for virksomhedens fremtidige drift, da Abu Garcia gennem årene, er blevet respekteret, som værende blandt de mest pålidelige brands indenfor grej branchen. Abu Garcias produkter er kendt for at være af høj kvalitet, og består af innovative teknologier, hvilket gør dem favoriseret af både begyndere samt øvede fiskere.

En af de mest ikoniske serier af fiskehjul fra Abu Garcia, er den velkendte Ambassadeur-serie. Denne serie af fiskehjul blev første gang introduceret i 1954, og anses stadig som værende blandt de bedste og mest pålidelige hjul, der findes på markedet.

Med hjulets avancerede benyttelse af metallegeringer, kuglelejer og præcise tandhjul fremmer Abu Garcia betydningen af præcisionen i hvert kast, hvilket er relevant for sportsfiskere, som ønsker de bedste resultater.

Virksomheden Abu Garcia forpligter sig ifølge deres egen filosofi til at opretholde deres konkurrencedygtige position gennem konstant udvikling og implementering af nye kreative løsninger. 

Dette realiseres ved at benytte et engageret og kompetent hold af ingeniører og fiskeeksperter i tæt samarbejde for at skabe det bedste fiskeudstyr til sportsfiskere henover alle niveauer. Med sin enorme erfaring og dedikation til kvalitetsprodukter, er Abu Garcia i stand til at fortsætte med at berige fiskeoplevelser over hele verden. Udover ydeevne, er mærket tilmed også berømt for deres afsmitning på lidenskaben bag fiskeri, som de har repræsenteret i årevis. Uanset om man er en begynder eller en erfaren professionel, har Abu Garcia noget at tilbyde enhver fisker.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Hos lystfisk.dk forhandler vi et bredt sortiment af Abu Garcia produkter, heraf et stort udvalg af Abu fiskestænger og Abu fiskehjul i mange forskellige prisklasser og til diverse behov. Naturligvis findes også et stort udvalg af det populære Abu endegrej. Tilmed findes et væld af diverse Abu tilbehør, som giver dig rig mulighed for at finde netop det du mangler til din næste fisketur. 

Kan jeg finde Abu Garcia på udsalg?

Udover vores altid gode priser på Abu Garcia (med prisgaranti), vil du også kunne finde Abu Garcia varer i vores outlet-kategori

Kan jeg se Abu Garcia-varerne fysisk?

Ja, i vores fysiske butik på 1000m2 i Randers, kan du opleve de samme Abu Garcia produkter, som på vores hjemmeside. Her har du mulighed for at mærke eller se varen inden du beslutter dig. Desuden har du mulighed for, at få en dialog med vores kompetente personale, som kan rådgive, eller give dig nye ideer og inspiration til din næste fisketur

Her kan du blive klogere på historien om Abu Garcia:

Copyright © 2021 lystfisk.dk