Rapala Fiskegrej

Rapala har siden begyndelsen produceret woblere i 100.000 vis, og deres innovative tilgang til fiskeriet har sat imponerede mange verdensrekorder! De unikke woblere testes og justeres stadig i hånden, så du altid kan være sikker på et kvalitetsprodukt. Men Rapala er ikke kun woblere, langt fra! Det finske firma producerer også beklædning, waders og tilbehør i imponerende antal. Gå efter Rapala logo'et, og du vil finde grej der er designet af fiskere, for fiskere!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 
 
 
 
 
 

Rapala Fiskegrej

Rapala er et ikonisk mærke i fiskeverdenen. Grundlagt i Finland i 1936 af Lauri Rapala, er mærket især kendt for at producere nogle af de mest effektive woblere der findes på markedet.

Lauri Rapala udviklede den første Rapala wobler ved at skære og forme træstykker gennem håndarbejde, som med små og effektive bevægelser efterligner en såret fisk i vandet. Denne opfindelse førte til begyndelsen af de ikoniske Rapala woblere, der stadig er populære den dag i dag, og sælges i 100.000 vis årligt.

Udover de klassiske woblere producerer Rapala et større udvalg af endegrej. Deres produkter er designet til at efterligne forskellige byttedyr og tiltrække forskellige fiskearter, hvilket gør produkterne særdeles alsidige

Rapalas produkter er elsket af fiskere fra hele verden, og har af samme grund opnået en nærmest legendarisk status fra Finland i nord, til Afrika i syd.

Selvom Rapalas klassiske woblere stadig er populære, har firmaet ikke stillet sig tilfreds med fortidens succes. De fortsætter introduktionen af nye designs, farver og teknologier for at forbedre ydeevnen. Dette indebærer brugen af avancerede materialer, realistiske farver, nye produktionsmetoder mv.

Rapalas dedikation i at levere kvalitet har gjort dem til et vellidt brand. Så uanset om du er en begejstret amatør eller en meget erfaren lystfisker, er Rapala agn og tilbehør ikke til at overse, lige meget hvor, og efter hvad du fisker.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Hos lystfisk.dk elsker vi naturligvis Rapala, og vi fører et kæmpe udvalg af bl.a. Rapala Original Floating, Rapala CountDown, Rapala Floating Magnum, Rapala Mini Fat Rap, Rapala Jointed, Rapala CountDown Jointed, Rapala Team Esko og Rapala Husky Jerk

Rapala er elsket internationalt, med god grund. Produkterne er at finde i hænderne på fiskere fra hele verden, der vælger de fantastiske produkter. Med Rapala ved din side kan du stole på, at dit fiskeudstyr vil være effektivt uanset hvor dine fisketure fører dig hen. Rapala er indhaver af flere IGFA verdensrekorder end noget andet brand. Og årligt kommer der nye til.

Så hvorfor gå på kompromis med dit fiskeri? Vælg Rapala og mærk forskellen af produkter, lavet til at hjælpe dig mod dine drømmefangster. Opdag slagkraften af Rapala hos lystfisk.dk og mestre din egen fiskefornøjelse. Vores altid spændende produktsortiment kan tilbyde dig et storartet udvalg inden for Rapala. F.eks. de berømte woblere, eller deres fantastiske Rapala fiskestænger, Rapala beklædning, Rapala tilbehør, Rapala Polaroidbriller, samt masser af Rapala grej til dine fisketure.

Kan jeg finde Rapala på udsalg?

Ja, vi har som altid skarpe priser på Rapala, men du vil også kunne finde produkter fra Rapala under vores outlet-kategori

Kan jeg finde Rapala produkterne fysisk i butikken?

 Ja, alle vores Rapala produkter findes i vores 1000m2 store butik, hvor du ligeledes kan benytte dig af muligheden for at høre mere om Rapala, eller stille spørgsmål til produkterne. Besøg butikken og oplev vores enorme udvalg.

Har du lyst til at lære mere om det ikoniske brand? Så kig med her:

Copyright © 2021 lystfisk.dk