Husk! Vi fejrer fødselsdag i den kommende weekend!

Daiwa Fiskegrej

Daiwa fiskegrej er noget af det mest populære, hvilket ikke er uden grund. Daiwa står som garant for at du får et produkt der er i høj kvalitet til prisen. Vi har solgt Daiwa fiskegrej i mange år og ved at vores kunder får mere end valuta for pengene. Service er ligeledes i top. Reparationer og serviceringer af Daiwa fiskegrej foretages til meget rimelige priser og indenfor tidsrammer som alle kan være tilfreds med. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at købe fiskegrej fra Daiwa, uanset hvilke produkter det drejer sig om. Se vores store udvalg af Daiwa herunder.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 

Daiwa Fiskegrej

Daiwa er et japansk firma, der er kendt for at producere fiskeudstyr og -tilbehør af høj kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 1958 af Yoshio Matsui og har sidenhen markeret sig som en af de førende producenter af fiskegrej i verden, begyndende med Yoshios ønske og vision om at lægge sig i spidsen indenfor avanceret produktion og gennemtænkt håndværk i særklasse.

Introduktionen af fastspolehjuet i 1965, blev starten af deres tidligste gennembrud. Hjulet ændrede fiskeindustrien ved at tilbyde fiskere et brugervenligt og alsidigt design fremfor de alternative hjul.

Gennem 1960’erne op 1970’erne udvidede Daiwa deres produktsortiment til at inkludere fiskestænger, liner m.m. 

Med tiden fortsatte Daiwa med at introducere nye designs og teknologier i samarbejde med erfarne fiskere og professionelle ingeniører for at udvikle præcise og gennemtestede produkter, for at indrette sig efter behovene af krævende og seriøse fiskere.

Daiwa producerer et storstilet udvalg af fiskeprodukter, herunder Daiwa fiskestænger, Daiwa fiskehjul, Daiwa fiskeliner, tasker og flere slags tilbehør og endegrej. Daiwa er kendt for sine teknologiske fremskridt og benytter avancerede produktionsprocesser for at skabe stærke og ekstra holdbare produkter, som du kan have med dig på fisketur langt ud i fremtiden.

Daiwas fiskestænger er kendt for deres balance, følsomhed og styrke. Daiwa producerer stænger til forskellige slags fiskemetoder, herunder spin, flue, mede mv. Daiwas hjul er også populære blandt fiskere og er kendt for deres smidige ydeevne og ligeledes langvarige pålidelighed.

Et andet bemærkelsesværdigt træk ved Daiwa er deres fortsatte forskning og udvikling. Daiwa investerer betydeligt i forbedringen af deres produkter. Dette har gjort dem til en forgangsindustri inden for grejbranchen.

Daiwa har opnået en international succes og eksporterer deres produkter til mange af verdens lande. Produkterne er populære blandt både hobbyfiskere og professionelle, der værdsætter kvalitet og håndværk med høj præstationsevne.  

Alt i alt er Daiwa et bekræftet mærke inden for fiskeverdenen og en af de mest velrespekterede producenter. Daiwa fortsætter med at være en førende producent i branchen og er dedikeret til at levere produkter, der tilgodeser behovene hos fiskere af alle slags.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Vælg Daiwa for deres store udvalg af produkter, der passer til stort set alle forskellige stilarter og forhold. Med Daiwas kan du tackle enhver fisk du møder.

Daiwa, et garanterende valg af fantastisk udstyr og grej. Oplev, hvorfor Daiwa er foretrukket blandt professionelle sportsfiskere og entusiaster. Hos lystfisk.dk har vi et stort varesortiment som indebærer de yderst populære Daiwa fiskestænger, Daiwa fiskehjul og øvrige endegrej samt masser af tilbehør, så du kan finde lige netop det du skal bruge.

Kan jeg finde Daiwa på udsalg?

Udover vores altid gode priser på Daiwa fiskegrej (med prisgaranti), vil du også kunne finde Daiwa varer under vores outlet-kategori -Du kan f.eks. finde Daiwa tilbud på spinnehjul og Daiwa spinnestænger på udsalg

Kan jeg se Daiwa varerne i butikken?

Ja, i vores fysiske butik kan du opleve alle Daiwa produkter, som findes på vores hjemmeside. Her har du mulighed for at mærke eller se varen inden du tager dit valg. Desuden har du mulighed for at få en dialog med vores kompetente personale, som kan rådgive, eller give dig nye ideer og inspiration til produktet med hjem.

Vil du lære lidt mere om Daiwa teknologi? Så kig med her:

Copyright © 2021 lystfisk.dk