400 m2 butik

Vi har over 20.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

Dag til dag levering

hvis du bestiller dine varer inden kl. 16.00, modtager du dine varer dagen efter! Læs mere her

Prisgaranti

Hvis du finder samme vare til en lavere pris, modregner vi straks forskellen. Tjek betingelserne her

Flue-liner

På denne side finder du vores fantastiske udvalg af flueliner fra nogle af de bedste mærker på markedet. Vores sortiment indeholder bl.a. flueliner fra Rio, Zpey, Scientific Anglers og Scierra. Med disse mærker sikrer vi vores kunder den absolut bedste kvalitet til fordelagtige priser. Vi tilbyder nemlig også de bedste deals, så du kan komme afsted på fisketur, uden det behøver at koste en formue. Det skal nemlig kunne betale sig at investere i godt udstyr. Tag et kig lige herunder, hvor du altid kan finde et godt tilbud på dine næste flueliner eller skydehoveder.
Zpey Zkagit Light Tips
-38%
Scierra Coated Shooting Line DH 30m - skydeline

Vejl. pris pr. stk 399,00 DKK

-40%
Scierra Aerial Flueline (Fiskeliner - flueliner)

Vejl. pris pr. stk 499,95 DKK

-20%
Xstream WF8500

Vejl. pris pr. stk 499,00 DKK

-43%
Scierra Salis Shooting Head

Vejl. pris pr. stk 699,00 DKK

-40%
Scierra HMT V2

Vejl. pris pr. stk 499,00 DKK

Rio SlickShooter

Vejl. pris pr. stk 199,00 DKK

Nyhed!
Rio Premier Coastal Seatrout Slickcast WF
Nyhed!
Arctic Silver Compact 2.0 WF
-25%
A.Jensen Pro Series Shooting Head Line Kit

Vejl. pris pr. stk 1.200,00 DKK

-25%
Wiggler Hurricane X8 Braid - fletline

Vejl. pris pr. stk 399,00 DKK

Scientific Anglers SBT
-24%
DAM Forrester Fly WF - flueline

Vejl. pris pr. stk 329,00 DKK

Zpey Zkagit Light Shooting Head
Zpey Zpeed Runningline
Zpey Zalt Minitip Head
Zpey Zalt Zhootinghead (Fiskeliner - flueliner)
Zpey Running Line coated
Zpey Hybrid Shooting Head FSS 5-6
Zpey Hybrid Shooting Head FSS 3-4
Sorter stigende
pr. side
Uanset hvad du fisker efter, så har vi flueliner og skydehoveder, der passer helt perfekt. Du kan selvfølgelig finde alt, hvad du har brug for til fluefiskeri lige her hos os – uanset om du er nybegynder eller en erfaren fisker. Vi tilbyder flueliner fra klasse #4 til 9#, og et væld af forskellige skydehoveder, så du med garanti kan finde noget, der passer til dig og dine behov. Det er selvfølgelig vigtigt, at linens klasse passer til din fluestang. Har du brug for rådgivning for at være sikker på, at din flueline passer med stangen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med fiskeri, og derfor står vi altid klar med kvalificeret vejledning, så du får bestilt det helt rette udstyr hjem.

Vi har hele sortimentet af flueliner lige her, så du nemt kan danne dig et overblik. Du kan klikke dig ind på de forskellige flueliner og skydehoveder, hvor du kan finde ud af alle produkternes specifikationer, så du er sikker på, at du får den rette flueline hjem.

Mangler du andet til din næste tur med fluefiskeri, kan du selvfølgelig også finde det lige her hos os. Under vores kategori af fluefiskeri finder du alt, hvad du har brug for til en succesfuld fluefisketur. Rul ned gennem vores sortiment af Zpey, Rio, Scientific Anglers og Scierra flueliner her på hjemmeside, eller kom forbi vores store butik i Randers og tag et kig på vores udvalg. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på mail eller telefon, så kan vi med garanti finde den bedste løsning til dig, dit niveau og dine behov.