Flue-liner

På denne side finder du vores fantastiske udvalg af flueliner fra nogle af de bedste mærker på markedet. Vores sortiment indeholder bl.a. flueliner fra Rio, Zpey, Scientific Anglers og Scierra. Med disse mærker sikrer vi vores kunder den absolut bedste kvalitet til fordelagtige priser. Vi tilbyder nemlig også de bedste deals, så du kan komme afsted på fisketur, uden det behøver at koste en formue. Det skal nemlig kunne betale sig at investere i godt udstyr. Tag et kig lige herunder, hvor du altid kan finde et godt tilbud på dine næste flueliner eller skydehoveder.
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 72

Side
pr. side
 1. Zpey Zkagit Light Tips
  Pris fra: 149,00 DKK
 2. Scierra backing line Vejl. pris pr. stk: 119,00 DKK
  Pris fra: 75,00 DKK
 3. Wiggler Hurricane X8 Braid Vejl. pris pr. stk: 399,00 DKK
  Pris fra: 299,00 DKK
 4. RIO Flyline Backing 100 yds - Chartreuse
  Pris fra: 109,00 DKK
 5. Zpey Zkagit Light Shooting Head
  Pris fra: 649,00 DKK
 6. Rio SlickShooter
  Pris fra: 219,00 DKK
 7. Xstream WF8500 Vejl. pris pr. stk: 499,00 DKK
  Pris fra: 449,00 DKK
 8. RIO Dart Vejl. pris pr. stk: 749,00 DKK
  Pris fra: 449,00 DKK
 9. Arctic Silver Compact 2.0 WF Vejl. pris pr. stk: 679,00 DKK
  Pris fra: 549,00 DKK
 10. Vision Ultra Light Nymph Skydeline Vejl. pris pr. stk: 449,00 DKK
  375,00 DKK
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 72

Side
pr. side

Uanset hvad du fisker efter, så har vi flueliner og skydehoveder, der passer helt perfekt. Du kan selvfølgelig finde alt, hvad du har brug for til fluefiskeri lige her hos os – uanset om du er nybegynder eller en erfaren fisker. Vi tilbyder flueliner fra klasse #4 til 9#, og et væld af forskellige skydehoveder, så du med garanti kan finde noget, der passer til dig og dine behov. Det er selvfølgelig vigtigt, at linens klasse passer til din fluestang. Har du brug for rådgivning for at være sikker på, at din flueline passer med stangen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med fiskeri, og derfor står vi altid klar med kvalificeret vejledning, så du får bestilt det helt rette udstyr hjem.

Vi har hele sortimentet af flueliner lige her, så du nemt kan danne dig et overblik. Du kan klikke dig ind på de forskellige flueliner og skydehoveder, hvor du kan finde ud af alle produkternes specifikationer, så du er sikker på, at du får den rette flueline hjem.

Mangler du andet til din næste tur med fluefiskeri, kan du selvfølgelig også finde det lige her hos os. Under vores kategori af fluefiskeri finder du alt, hvad du har brug for til en succesfuld fluefisketur. Rul ned gennem vores sortiment af Zpey, Rio, Scientific Anglers og Scierra flueliner her på hjemmeside, eller kom forbi vores store butik i Randers og tag et kig på vores udvalg. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på mail eller telefon, så kan vi med garanti finde den bedste løsning til dig, dit niveau og dine behov.

Copyright © 2021 lystfisk.dk