Okuma

Okuma er et af de nyere "gamle" mærker, og Okuma har virkelig undergået en udvikling der siger spar-to til det meste. Fra at være et lille ukendt mærke til en markedsleder er der gået forbavsende få år. Og det er ikke uden grund vi sælger pallevis af Okuma fiskegrej hvert år. Produkterne er driftsikre, og til rigtig stærke priser, uanset om vi taler om Okuma fiskehjul, eller Okuma fiskestænger. Okuma byder på grej fra det helt lette UL til det allertungeste Big Game udstyr. Se vores store udvalg af Okuma fiskegrej herunder:

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 
 
 
 

Okuma Fishing er en kendt producent af fiskeudstyr, med base i Taiwan. Virksomheden blev grundlagt i 1986 af Charles Chang, som havde en passion for fremstilling af fiskehjul.  Okuma er med årene blevet en producent med betydelig status og volumen i grejbranchen.

Mærket er især kendt for sine Okuma fiskehjul og Okuma fiskestænger. Okuma tilbyder et stort udvalg af produkter, der dækker over stort set alle fiskeformer og -arter

Originalt fokuserede Okuma på fiskehjul med spændende features, såsom avancerede bremsesystemer, rustfrie materialer, og ergonomiske designs, for at optimere præstationsevnen hen over samtlige fiskesituationer.

Med tiden har Okuma udvidet deres sortiment til at omfatte fiskestænger, liner og meget mere. Deres evne til at forske og videreudvikle deres sortiment har gjort dem til et af de foretrukne mærker i branchen, ikke mindst på grund af deres brede sortiment, og stærke priser. Okumas produkter er til stadighed gennemtestede, og leverer værdi for hver en krone uanset om det er begynderen, eller den professionelle fisker der vælger Okuma produkter

Okuma lægger vægt på nyskabelse og teknologiske fremskridt. Okuma implementerer stærke materialer og teknikker i deres produkter for at styrke den daglige anvendelse, holdbarheden og brugervenligheden af hvert et nyt produkt.

Okuma har opnået en stor popularitet og eksporterer deres produkter til alverdens lande. Virksomheden har opnået en stor position på markedet og er blandt de største producenter af kvalitetsgrej til lystfiskeri

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.  

Så hvis du efterspørger produkter, der er tilpasset din passion for lystfiskeri, skal du ikke lede meget længere. Vælg Okuma og få en fiskeoplevelse udover det sædvanlige. Mangler du det perfekte hjul til dit næste kast eller den ideelle stang til din næste udflugt, kan du stole på Okuma produkter leverer varen. Tjek vores udvalg af og opdage det store sortiment af Okuma fiskehjul, Okuma fiskestænger og Okuma tilbehør. Hos lystfisk.dk fører vi Okuma produkter uanset om du fisker i P&T søen, eller jagter tun under varmere himmelstrøg

Kan jeg finde Okuma på udsalg?

Udover vores altid gode priser på (med prisgaranti), vil du også kunne finde Okuma tilbud under vores outlet-kategori

Kan jeg se Okuma-varerne i butikken?

Ja, i vores fysiske butik har du mulighed for at opleve alle Okuma-produkter, som findes på vores hjemmeside. Her vil du også kunne mærke eller se varen inden du beslutter dig. Desuden har du mulighed for at få en dialog med vores kompetente personale, som kan rådgive, eller give dig nye ideer og yderligere inspiration til produktet.

Vil du lære lidt mere om Okuma teknologi? Så kig med her:

 
 
 
Copyright © 2021 lystfisk.dk