Savage Gear Fiskegrej

Savage Gear udvikler selv deres fiskegrej. Svendsen Sport som ejer mærket Savage Gear har ansat Mads Grosell til at udvikle deres endegrej. Savage Gear geddegrej i både softlures, jerkbaits, og store woblere har givet mange predatorfiskere store fisk. Endegrej til kyst og fjord er også noget som Mads Grosell laver med stor succes, f.eks Savage Gear Sandeel. Derudover laver Savage Gear også tasker, fiskestænger, fiskehjul, beklædning og værktøj. Se det store udvalg her:
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Savage Gear

Savage Gear er et populært brand med danske rødder, med international status som værende et autentisk og anerkendt mærke, der har opnået stor interesse blandt fiskere verden over. Virksomheden er kendt for at producere innovative og kvalitetsrige produkter til fiskeri.  

Savage Gear er en kendt producent af fiskegrej, der blev grundlagt af Mads Grosell i Danmark i 2004. Sidenhen overtaget af Svendsen Sport, og i 2022 blev brandet en del af Pure Fishing, verdens største producent af grej og beklædning til fiskeri. Savage Gear specialiserer sig i at designe og fremstille innovative kunstige agn til lystfiskere over hele verden. Deres produktsortiment omfatter bl.a. spinnere, stænger, hjul og alverdens tilbehør.

Mads’ passion for lystfiskeri og hans ønske om at forbedre agnenes kvalitet og effektivitet blev realiseret. Han startede med at designe og producere nogle få agn i sin fritid, og de blev hurtigt populære blandt hans lystfiskervenner. Efter at have modtaget positiv feedback besluttede han at tage sin hobby til næste niveau og grundlagde Savage Gear som et formelt firma.

Mads og hans team brugte mange timer på at teste og forfine designs af deres kunstige agn. De fokuserede på at skabe agn, der efterlignede naturlige byttedyr og dermed ville tiltrække rovfisk. Deres dedikation til kvalitet og innovation gjorde det muligt for dem at introducere nye og revolutionerende agn på markedet.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Oplev den ultimative fiskeoplevelse med Savage Gear - et go-to-mærke for førsteklasses fiskegrej. Savage Gear er kendt og elsket af fiskere over hele verden for deres innovative og kvalitetsrige produkter, der sikrer spændende og vellykkede fisketure hele vejen.

Savage Gear's produktsortiment omfatter et bredt udvalg af agn, f.eks. deres realistiske spinnere og øvrige endegrej, stænger, hjul, liner og tilbehør. der er skabt til forskellige fisketeknikker og fiskestilarter. De benytter avancerede teknologier og materialer for at sikre, at deres produkter er slidstærke, pålidelige og effektive under forskellige vand- og vejrforhold. Du finder naturligvis også et stort udvalg af Savage Gear beklædning

Uanset om du er en erfaren fisker eller en nybegynder, har Savage Gear det rette udstyr til at maksimere din fangst. Deres produkter har et godt ry i fiskemiljøet og bliver ofte anbefalet af erfarne fiskere på grund af deres effektivitet og pålidelighed.

Savage Gear stræber efter at levere fiskeudstyr, der gør fiskeoplevelsen endnu mere spændende og belønnende. Hvis du søger efter kvalitetsfiskeudstyr, der kan hjælpe dig med at tage dit fiskeri til nye højder, er Savage Gear et mærke, du bør overveje at stifte bekendtskab med.

Savage Gear ved, at fiskeri er en kunst, og har taget realisme til et helt nyt niveau med deres agn, der efterligner byttedyr og tiltrækker selv meget forsigtige fisk. Det realistiske design og livlige farver gør agnene til et uundværligt værktøj i enhver fiskeres grejæske.

Tag skridtet ind i en spændende verden af fiskeri med Savage Gear ved din side. Uanset om du vil udforske nye farvande eller fange dit livs drømme fisk, er Savage Gear det perfekte mærke til at opnå succes på vandet. Oplev Savage Gear i dag, og tag dig selv med på en uforglemmelig rejse gennem fiskeriets verden.

Med Savage Gear får du ikke kun førsteklasses fiskeudstyr, men også en oplevelse af deres passion for fiskeri. Savage Gear deler deres ekspertise gennem artikler, videoer og råd fra erfarne fiskere, der hjælper dig med at forbedre dine færdigheder og blive en endnu bedre fisker.

 

Kan jeg finde Savage Gear på udsalg?

Ja, udover vores altid gode priser på Savage Gear, vil du også kunne finde Savage Gears grej og beklædning under vores Outlet kategori

Kan jeg finde Savage Gear-produkterne fysisk i butikken?

Ja, du vil altid kunne finde alle Savage Gears produkter i vores 1000m₂ store butik i Randers, hvor du samtidig har mulighed for at stille spørgsmål til produkterne. Besøg butikken og oplev vores enorme udvalg.

Er du interesseret i at blive en tand klogere på Savage Gear?

Du kan blive klogere på Savage gear, ved at besøge deres YouTube kanal, som indeholder et hav af spændende instruktionsvideoer og testvideoer af deres produkter mv.

 

Copyright © 2021 lystfisk.dk