WADERS

400 m2 butik

Vi har over 17.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

JANUARUDSALG

Vi har valgt mange varer fra til udsalget og sat ned med yderligere 20%! Udsalget starter fredag den 27 December..Se nedenfor.

Julegaver

Alle varer købt på hjemmesiden fra 15. november til 24. december kan ombyttes helt indtil 31. januar året efter

WADERS

Når du skal vælge waders til dit fiskeri, har lystfisk.dk et bredt udvalg af neopren waders, åndbare waders og pvc waders. Åndbare waders er idéelle i størstedelen af året. Når det bliver lidt koldt, kan du med den rigtige inderbeklædning fortsat bruge dine åndbare waders. Fisker du i den koldere årstid vil et par neopren waders naturligvis give dig den bedste komfort og du kan bedre holde varmen. Du skal regne med, at der er stor forskel på kvaliteten. Specielt åndbare waders har forskellig slidstyrke, åndbarhed og vandsøjletryk. F.eks. har åndbare waders med et højt vandsøjletryk ikke tendens til at give kondens efter kortere tid i vandet. Har du spørgsmål til dit valg, uanset om det er neopren waders, åndbare waders eller pvc waders, så vil vi meget gerne hjælpe dig.
Waders Lystfisk.dk har et stort udvalg af waders til fiskeri/lystfiskeri. I shoppen finder du bl.a. neopren waders, åndbare waders og vadestøvler mv. Vi leverer waders og waders-tilbehør i meget høj kvalitet. Kik ind på shoppen og de mange produkter. Vi har waders fra alle de kendte producenter som Scierra, Simms, Patagonia, Kinetic, Rapala, Berkley, Ron Thompson, Savage Gear, Pool 12, A. Jensen og mange flere