Vision waders

Vision waders finder du altid i et stort, og bredt udvalg hos lystfisk.dk - Vi fører Vision waders til næsten alle former for kropsbygning. Find dine nye Vision åndbare waders herunder

Filter
Faldende orden

7 varer

pr. side
 1. Vision Kura Ultra waders Vejl. pris pr. stk: 2.399,00 DKK
  Pris fra: 1.799,00 DKK
 2. Vision Koski Hip Waders
  Pris fra: 1.499,00 DKK
 3. Vision Atom Stockingfoot Waders Vejl. pris pr. stk: 1.799,00 DKK
  Pris fra: 1.699,00 DKK
 4. Vision Koski Zip Waders Vejl. pris pr. stk: 3.599,00 DKK
  Pris fra: 3.549,00 DKK
 5. Vision Koski Guiding Waders Vejl. pris pr. stk: 2.549,00 DKK
  Pris fra: 2.399,00 DKK
 6. Vision Tool Relief Stockingfoot Waders
  Pris fra: 2.999,00 DKK
 7. Vision Koski Waders
  Pris fra: 2.599,00 DKK
Filter
Faldende orden

7 varer

pr. side

Vision waders

Vision har en vision om at designe stærke og brugbare produkter til overkommelige priser. Det gælder bestemt også for deres Vision waders. Der tænkes grundigt over tingene, og der testes ikke kun i laboratorie. Produkterne udsættes for det virkelig liv inden de lander hos os som forhandler. Og det mærker man tydeligt under praktisk fiskeri. Det er udstyr for fiskere, lavet og designet af fiskere. 

Vision byder på fede waders til rigtig stærke priser. -og hos lystfisk.dk søger vi at have så bredt et udvalg som muligt af Vision åndbare waders. Du finder modeller som Vision Kura Ultra, Vision Atom Stockingfoot, Vision Koski Zip og Vision Tool Relief

Naturligvis har vi også et stort udvalg af Vision vadestøvler

Vælg den rette størrelse på dine nye waders

Det er vigtigt at have den rigtige størrelse af waders for at opnå deres maksimale ydeevne. Hvis dine waders for eksempel er for små/korte, vil det belaste sømmene for meget og skabe en stor risiko for lækage. Er dine waders for store, vil der opstå et unaturligt slid, der kan medføre utætheder. Det første skridt i valget er at finde din type af Vision waders. Vision har grupperet deres waders i størrelserne Standard, King, Long og Short. Hvis du er af gennemsnitlig bygning, så start med standardstørrelser. For slankere og højere kropsbygning, prøv Long og til tungere kropsbygning, anbefales King sizes.

Men er du i tvivl, har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt og størrelse. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Vision waders størrelsesguide:

Vision Wader Size ChartVision Size waders

Kender du historien om Vision?

Copyright © 2021 lystfisk.dk