lystfisk.dk har prisgaranti på alle varer

Hos lystfisk.dk bestræber vi os på, at give vore kunder størst muligt udvalg af kvalitets fiskegrej, til en konkurrencedygtig pris. Derfor giver vi dig PRISGARANTI på alle vore varer. Såfremt der imellem de varer du bestiller, er en eller flere der kan købes billigere hos en anden dansk registreret internetside, retter vi prisen til, således du køber til samme pris hos os. Forudsætningen er, at der er tale om nøjagtig den samme vare i samme antal.

Du bedes sende os en mail med linket hvor varen er set billigere, hvorefter vi trækker differencen fra din faktura. Din betaling nedskrives til det korrekte beløb, som er det beløb der bliver trukket på din konto.

Prisgarantien gælder IKKE såfremt varen ikke er på lager i anden butik, eller der er tale om et særtilbud, et restlager, et ophørsudsalg eller lignende.

Såfremt der er tvivl om hvorvidt betingelserne for prisgarantien er opfyldt, tager vi naturligvis kontakt til dig snarest muligt, således du kan vælge at gennemføre eller annullere ordren.

Prisgarantien gives på den gældende dagspris på købsdagen, og op til 7 dage herefter. Prisgaranti kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi håber at du bliver tilfreds med at handle med os.

Hos os finder du alle de kendte mærker, f.eks. Shimano, Geoff Anderson, Rapala, Storm, VMC, Scierra, Savage Gear, Simms, Okuma, Ron Thomson, ABU, Berkley, Westin, Magic Minnow, Kinetic, Move Mountain, Mepps, Owner, Mustad, Greys, Patagonia og mange flere..

Prisgarantien er senest opdateret 24.05.2018

Copyright © 2021 lystfisk.dk