400 m2 butik

Vi har over 20.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

Dag til dag levering

hvis du bestiller dine varer inden kl. 16.00, modtager du dine varer dagen efter! Læs mere her

Prisgaranti

Hvis du finder samme vare til en lavere pris, modregner vi straks forskellen. Tjek betingelserne her

Flue-combo

Fluesæt

Lige her har vi samlet de perfekte fluesæt til din næste fisketur. Uanset om du er øvet i fluefiskeri eller helt nybegynder, kan du finde et fluesæt herunder, der passer til dig og dit niveau. Vi har sæt fra kvalitetsbevidste mærker som Scierra, DAM, Greys, Kinetic og mange flere. Du er altid garanteret god kvalitet til fornuftige priser, når du handler hos os. Tag et kig på vores store udvalg herunder, og bestil det perfekte fluesæt hjem allerede i dag.
-43%
Scierra Salis/Greys QRS Fluesæt

Vejl. pris pr. stk 3.999,00 DKK

-20%
Scierra Baby Brook 3'7" (Fiskesæt - Flue)

Vejl. pris pr. stk 1.499,00 DKK

-16%
Greys GRC Power Combo Fluesæt

Vejl. pris pr. stk 1.899,00 DKK

-13%
Greys GRC Light Combo Fluesæt

Vejl. pris pr. stk 1.499,00 DKK

-25%
Redington Voyant Outfit - komplet fluesæt

Vejl. pris pr. stk 2.399,00 DKK

-36%
Pool 12 Powerfly Combo

Vejl. pris pr. stk 1.099,00 DKK

Sorter stigende
pr. side
De fleste af vores fluesæt består både af fluehjul, fluestang og flueline. På den måde har du det hele samlet i ét sæt, og så har du faktisk alt, hvad du har brug for til en vellykket tur ved vandet. Du kan klikke dig ind på de forskellige sæt, for at læse præcis, hvilket udstyr de indeholder. Derudover skal du huske, at når du handler med os, er der altid prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder samme produkt til en billigere pris hos en anden forhandler, så matcher vi selvfølgelig prisen.

Kom og tjek vores fantastiske sæt til fluefiskeri ud i vores butik i Randers, eller rul ned over udvalget herunder på hjemmesiden. Finder du det perfekte fluesæt, kan det være hjemme hos dig allerede dagen efter, hvis blot du bestiller inden kl. 16 på hverdage. Har du nogle spørgsmål eller brug for vejledning til at finde det bedste fluesæt til dine behov, så kan du altid kontakte os på mail eller telefon. Har du specielle ønsker til sammensætning af et fluesæt, hjælper vi naturligvis også gerne med det. I vores butik i Randers, har du altid mulighed for at afprøve grejet.