Victorinox

Selve navnet Victorinox siger ikke nødvendigvis alle noget. Men siger man schweizerkniv, så er der sjældent tvivl. Den kendte røde kniv, med et utal af funktioner finder du naturligvis også hos lystfisk.dk Vi søger altid at have så bredt et udvalg af de forskellige Victorinox schweizerknive som muligt. Nedenunder kan du klikke dig gennem vores udvalg af schweizerknive som passer til både fiskeri, jagt, outdoor, tjenerfaget og meget mere

Filter
Faldende orden

16 varer

pr. side
 1. Victorinox Rambler
  299,00 DKK
 2. Victorinox Classic SD
  239,00 DKK
 3. Victorinox tandstikker
  15,00 DKK
 4. Victorinox Spartan
  249,00 DKK
  Udsolgt
 5. Victorinox Climber
  399,00 DKK
 6. Victorinox Explorer
  499,00 DKK
  Udsolgt
 7. Victorinox Huntsman
  419,00 DKK
 8. Victorinox Waiter
  189,00 DKK
 9. Victorinox Recruit
  219,00 DKK
 10. Victorinox Pocket Pal
  149,00 DKK
 11. Victorinox Swiss Tool black
  1.625,00 DKK
 12. Victorinox pincet
  15,00 DKK
 13. Victorinox Swiss Tool Spirit
  1.250,00 DKK
 14. Victorinox Swiss Tool X
  1.375,00 DKK
Filter
Faldende orden

16 varer

pr. side

Schweizerknive er kendt over hele verden for deres alsidighed og kvalitet. Historien om schweizerknivene går tilbage til midten af 1800-tallet og har sin oprindelse i Schweiz.

Schweizerknivene blev oprindeligt fremstillet af selskabet Victorinox, der blev grundlagt i 1884 af Karl Elsener. Elsener fik i 1891 en kontrakt om at levere foldeknive til den schweiziske hær, og det var starten på schweizerknivens popularitet. Kniven blev et vigtigt værktøj til soldaterne på grund af dens mange funktioner, som inkluderede en knivblad, en dåseåbner, en skruetrækker og meget mere.

Senere, i 1897, begyndte selskabet Wenger også at producere schweizerknive til den schweiziske hær. I mange år var Victorinox og Wenger de to primære producenter af schweizerknive. Disse to selskaber konkurrerede om kontrakterne med den schweiziske hær og bidrog til innovationen og forbedringen af knivene.

I 2005 blev Wenger købt af Victorinox, og de to selskaber blev slået sammen. I dag er Victorinox den primære producent af schweizerknive. De fremstiller stadig schweizerknivene i Schweiz og har udvidet deres sortiment til at omfatte forskellige størrelser og modeller, der passer til forskellige formål og behov.

Schweizerknivene er populære af flere årsager. For det første er de kendt for deres kvalitet og holdbarhed. De er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og er omhyggeligt håndsamlet. De mange funktioner i en schweizerkniv gør den nyttig i mange forskellige situationer, hvad enten det er til udendørs aktiviteter, hverdagsopgaver eller som et praktisk værktøj. Kniven er også let at bære rundt på, da den kan foldes sammen og har en kompakt størrelse.

Derudover har schweizerkniven opnået en vis ikonisk status på grund af sin historie og popularitet. Den har været et symbol på schweizisk håndværk og pålidelighed i årtier. Mange mennesker værdsætter også kniven som en samlergenstand på grund af de forskellige modeller og udgaver, der er blevet udgivet gennem årene.

Schweizerkniven er særdeles populær på grund af dens alsidighed, kvalitet, bærbare design og ikoniske status som et pålideligt værktøj.

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af den rigtige schweizerkniv. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

Kan jeg se jeres Victorinox schweizerknive fysisk?

Ja, i vores 1000m2 store butik i Randers har vi alle vores schweizerknive udstillet, så du kan mærke og prøve varerne inden du køber

Produceres schweizerknive virkelig i Schweiz?

Ja, de populære knive producreres stadig den dag i dag i Schweiz

Her kan du se en lille film omkring produktionen af den populære schweizerkniv

Copyright © 2021 lystfisk.dk