PENN Fiskegrej

Amerikanske Penn har leveret kvalitetsgrej i utallige år. Og Penn er da også indehaver af et imponerende antal verdensrekorder for både deres hjul og stænger. Står der big game fiskeri på ønskesedlen, undgår du ikke Penn! Men firmaet leverer også kvalitetshjul og stænger til alle andre former for fiskeri. Vi byder altid på et imponerende udvalg, og selvfølgelig til rigtig skarpe priser!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

PENN Fishing

PENN er en anerkendt amerikansk virksomhed, der er kendt for at producere kvalitetsfiskeudstyr. PENN har specialiseret sig i at lave fiskestænger, hjul i flere årtier.

Historien om PENN begyndte i 1932, da Otto Henze, en tysk indvandrer til USA, grundlagde virksomheden i Philadelphia, Pennsylvania. Han havde visioner om at producere holdbare og pålidelige fiskestænger og hjul, der kunne imødekomme kravene fra erfarne fiskere.

Efter nogle tidlige udfordringer fik PENN sit store gennembrud, da de introducerede deres første hjul i 1936, kaldet "Senator." Dette hjul blev straks populært blandt fiskeentusiaster over hele landet.

Gennem årene fortsatte PENN med at udvikle og forbedre deres produkter, og virksomheden blev kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. PENN har udviklet sig til at tilbyde et bredt udvalg af fiskeudstyr, der passer til forskellige fisketeknikker og forhold.

PENN har fået anerkendelse for deres vedvarende indsats for at kombinere traditionelt håndværk med moderne teknologi. De har også arbejdet på at udvikle lette materialer som kulfiber og titanium for at gøre deres fiskeudstyr endnu mere effektivt og behageligt for brugeren. Det er bestemt ikke uden grund, at PENN er indehaver af over 1400 IGFA verdensrekorder

Når du handler hos lystfisk.dk har du også mulighed for at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning med hensyn til valg af produkt. Du kan gøre det pr. e-mail: info@lystfisk.dk eller du kan ringe til vores kundeservice på 22666812. Bestiller du inden kl. 16 på hverdage sender vi samme dag.

PENN Fishing er med stolthed et af verdens førende producenter af kvalitetsfiskegrej og er etableret som en troværdig aktør gennem mange års erfaring, innovation og ekspertise inden for fiskeriindustrien. Hos PENN Fishing er hovedmålet at levere produkter af den fineste kvalitet, som er skabt til at forbedre dine oplevelser.

PENN har det perfekte udstyr, uanset om du er en erfaren sportsfisker eller nybegynder. Vores omfattende sortiment af PENN inkluderer hovedsageligt PENN stænger og PENN hjul så du har, hvad du skal bruge til selv de mest udfordrende fisketure.

PENNs produkter er omhyggeligt designet og testet af eksperter for at opfylde høje standarder. PENN anvender kun holdbare materialer, hvilket sikrer, at produkterne kan klare enhver fiskesituation, uanset om det er ferskvand, saltvand, letspin eller Big Game

For PENN handler det om at skabe minder og have en fantastisk tid ved vandet. Derfor stræber PENN efter at give dig den nødvendige tillid, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - at fange din drømmefisk.

Tag et kig på vores webshop, eller fysiske butik, og opdag vores brede udvalg af PENN Fishing produkter. Vi er hos lystfisk.dk overbeviste om, at du vil finde det, du leder efter, og tage din fiskerioplevelse til nye niveauer. Kom med os og dyk ned i fiskeriets verden, hvor PENN Fishing vil være din ven ved vandet.

 

Kan jeg finde Penn på udsalg?

Ja, udover vores super skarpe priser på PENN, vil du kunne finde udvalgte PENN produkter på udsalg ved at besøge vores outlet-kategori

Kan jeg finde Penn-produkterne fysisk i butikken?

Ja, du kan altid finde alle PENN produkterne i vores 1000m₂ butik i Randers, hvor du ligeledes også har mulighed for at stille spørgsmål til produkterne. Kom ind i butikken og oplev vores enorme udvalg.

Er du interesseret i at blive klogere på PENN?

Er du interesseret i at lære mere om PENN, deres historie og hvad deres produkter kan? Så besøg deres YouTube kanal for yderligere inspiration

Copyright © 2021 lystfisk.dk