fiske

400 m2 butik

Vi har over 17.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

JANUARUDSALG

Vi har valgt mange varer fra til udsalget og sat ned med yderligere 20%! Udsalget starter fredag den 27 December..Se nedenfor.

Julegaver

Alle varer købt på hjemmesiden fra 15. november til 24. december kan ombyttes helt indtil 31. januar året efter

FISKESTÆNGER

Fiskestænger. En fiskestang er ikke bare en fiskestang... Der findes et hav af forskellige fiskestænger, f.eks. spinnestænger, bombardastænger, fluestænger, havstænger, pirkestænger, jerkbait stænger, triggerstænger, trollingstænger og mange flere. Køb din nye fiskestang billig her. Vi har altid tilbud på fiskestænger. Bor du i nærheden af vores butik i Randers, så kig ind og få flere fiskestænger i hånden inden du vælger. Køber du fiskestang online og er lidt i tvivl, hjælper vi gerne. Giv et kald eller send en mail.
Lystfisk.dk har et meget stort udvalg af fiskestænger. Kik ind på shoppen og se de mange forskellige kvaliteter og modeller. Vi har fiskestænger til et hvert behov. Se f.eks. de mange forskelle modeller indenfor havstænger, fluestænger og spinnestænger mv. Vi fører de store mærker som Savage gear, Shimano, Sportex, Berkley, ABU, Westin, Daiwa, WFT m.fl.