P&T flåd

Er du på udkig efter flåd til put and take fiskeri, er du landet det rette sted. På denne side har vi samlet hele vores sortiment af flåd til put and take, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Sortimentet består af over 50 forskellige flåd i forskellige modeller og fra forskellige brands. Under det enkelte produkt kan du læse endnu mere om dets specifikationer.
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 58

Side
pr. side
 1. TFT gummi flådstopper
  Pris fra: 10,00 DKK
 2. TFT bombardatråder
  29,00 DKK
 3. Quantum Magic Trout Pilot 25mm
  Pris fra: 17,50 DKK
 4. INNO Bombarda
  Pris fra: 39,00 DKK
 5. Ron Thompson Ready2go Bombarda Floats
  26%
  Ron Thompson Ready2go Bombarda Floats Vejl. pris pr. stk: 39,00 DKK
  Pris fra: 29,00 DKK
 6. Quantum Magic Trout Pilot 17mm
  Pris fra: 17,50 DKK
 7. FTM Runner bombardaflåd (Flåd - bombarda)
  17%
  FTM Runner bombardaflåd Vejl. pris pr. stk: 35,00 DKK
  Pris fra: 29,00 DKK
 8. Kinetic Classic Float
  0%
  Kinetic Classic Float Vejl. pris pr. stk: 29,95 DKK
  Pris fra: 19,95 DKK
 9. Lineaeffe P&T flåd
  Pris fra: 25,00 DKK
 10. Tubertini/TFT Pro Speedy Baby Bombarda
  13%
  Tubertini/TFT Pro Speedy Baby Bombarda Vejl. pris pr. stk: 45,00 DKK
  Pris fra: 39,00 DKK
Filter
Faldende orden

Varer 1-12 af 58

Side
pr. side

Vi tilbyder en væld af flåd til put and take fra nogle af de aller bedste brands på markedet. Vi tilbyder mærker som TFT, Quantum, Tubertini, FTM, Ron Thompson, Drennan og mange flere. Engang var fiskeri med flåd, passivt fiskeri. Sådan er det ikke længere i dag, og derfor har udvalget af flåd også vokset sig endnu større. Flåd findes i mange forskellige modeller og former, der er tilpasset og bedst egnet til forskellige typer fiskeri. Hos os kan du finde flåd til både passivt og aktivt fiskeri. Herover finder du det bedste udvalg af flåd til put and take, der kan give dig den helt optimale oplevelse på din næste fisketur.

Find bombardatråder, flådstopper, tremarella flådsæt og meget mere. Vores store sortiment afspejler vores kunder. Derfor har du både mulighed for at finde det rette udstyr som nybegynder og ekspert.

Har du brug for vejledning eller sidder du inde med et par spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi svarer gratis og ganske uforpligtigende på alle spørgsmål fra både nuværende og potentielle kunder. Tag et kig på vores udvalg lige herunder, og klik flåd til put and take fiskeri hjem allerede i dag.