400 m2 butik

Vi har over 17.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

JANUARUDSALG

Vi har valgt mange varer fra til udsalget og sat ned med yderligere 20%! Udsalget starter fredag den 27 December..Se nedenfor.

Julegaver

Alle varer købt på hjemmesiden fra 15. november til 24. december kan ombyttes helt indtil 31. januar året efter

FISKELINER

Fiskelinen er en af de vigtigste ting mellem dig og fisken. Vi vil faktisk gerne udnævne fiskelinen til noget af det mest kritiske overhovedet. Funktionerne i en fiskeline er mange, og man bør derfor altid vælge fiskeline ud fra det fiskeri man dyrker. Fiskelinen er forbindelsen mellem dig og dit endegrej,- og selvfølgelig den helt store drømmefisk... Valg af den rigtige fiskeline til dit fiskeri og fiskehjul giver dig mulighed for bedst mulige kast, at du mister mindre endegrej, at du kan kende forskel på et nap fra en fisk og en grødeklat mm. Til fiskeri med fastspolehjul - spinnehjul eller multihjul vælges ofte mellem monofil line og fletline. Fletline har langt større brudstyrke og ingen elasticitet, modsat monofilline. Køb din line billig her, og husk vi har PRISGARANTI!
Fiskeliner Lystfisk.dk fører et stort udvalg af fiskeliner. På shoppen har vi f.eks. et stort udvalg af flueliner, flueforfang og bagliner. Kik ind på shoppen og se vores mange fiskeliner. Se vores skydeliner og fletliner. Vi har fiskeliner til ethvert behov.