Beklædning

400 m2 butik

Vi har over 17.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

JANUARUDSALG

Vi har valgt mange varer fra til udsalget og sat ned med yderligere 20%! Udsalget starter fredag den 27 December..Se nedenfor.

Julegaver

Alle varer købt på hjemmesiden fra 15. november til 24. december kan ombyttes helt indtil 31. januar året efter

Beklædning

Når fiskeri er ens store hobby, må man endelig ikke glemme hvor vigtig ens beklædning er. Den kan være afgørende for om du får en god eller dårlig dag ved fiskevandet. Uanset om du er Å fisker, vadefisker, fisker fra båd eller andet, så spiller den rigtige fiskebeklædning en vigtig rolle. Lystfisk.dk har et stort udvalg og vi vil naturligvis gerne råde og vejlede dig, så du får det optimale tøj til dit fiskeri.
Lystfisk.dk har et stor udvalg af beklædning til fiskeri. Kik ind og se beklædning i høj kvalitet: Vores udvalg omfatter bl.a. vadejakker, flydedragter og inderbeklædning, samt meget mere.... Outdoor beklædning finder du også hos lystfisk.dk. Mange lystfiskere har opdaget fordelene ved at være rigtig klædt på i al slags vejr, også når de ikke er ude at fiske..Så selvom du ikke fisker har vi nok også beklædning til dig. Outdoor beklædning udmærker sig ved at være funktionelt til de vejrforhold det er beregnet til. Vind- vandtætte og åndbare kvalitets jakker, sweaters med windbreaker, varme skjorter, åndbare skjorte til sommerbrug mm.