Fluefiskeri

Lige her på denne side finder du alt, hvad du har brug for til fluefiskeri. Fluefiskeri er en af de mest populære former for lystfiskeri i Danmark i dag, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af fluegrej, der giver vores kunder den bedste fiskeoplevelse.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Der findes mange forskellige produkter og mærker på markedet til fluefiskeri, og vi har kvalitetsprodukter i alle prisklasser. Tag et kig på kategorierne herunder, og find det fluegrej du mangler i dag.

Vi tilbyder udstyr til fluefiskerne såsom fluestænger, fluehjul, flueliner, flueforfang og selvfølgelig fluer. Du kan se alle vores produkter under de forskellige kategorier, hvor du kan se hele sortimentet. Du kan eksempelvis finde over 25 forskellige fluehjul fra bl.a. Lamson Waterworks, Okuma, Scierra og Greys. Så kan du finde et, der passer lige præcis til dig og dit fluefiskeri.

Sidder du inde med nogen spørgsmål ang. fluegrej eller bare gerne vil have en uforpligtigende snak med os om vores produkter til fluefiskeriet, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller møde os i vores butik i Randers. Vores store udvalg skulle gerne omfavne alle typer kunder med interesse for fiskeri. Vi er altid klar til at vejlede dig og fortælle mere om vores produkter, så vi er sikre på, at du får det helt rigtige med hjem. Lystfisk.dk er stedet, hvor du kan finde alt du har brug for til din næste fisketur.

Copyright © 2021 lystfisk.dk