400 m2 butik

Vi har over 20.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

Dag til dag levering

hvis du bestiller dine varer inden kl. 16.00, modtager du dine varer dagen efter! Læs mere her

Prisgaranti

Hvis du finder samme vare til en lavere pris, modregner vi straks forskellen. Tjek betingelserne her

P&T

Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for til Put & Take fiskeri. Put & Take er blevet en rigtig populær form for lystfiskeri, og det er der gode grunde til. Put & Take er både for nybegyndere og erfarne fiskere, og der er gode muligheder for fangst.

Put & Take fiskeri

På denne side kan du se vores udvalg af fiskegrej til Put & Take fiskeri. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af tremarella, endegrej og hjul, der passer perfekte til Put & Take søer rundt omkring i Danmark.

Rundt omkring i Danmarks søer findes der masser af Put ørreder, der bare venter på at blive fanget, men det kræver selvfølgelig lige de rette redskaber. Tremarella fiskeri er blevet en utrolig populær og effektiv fiskemetode eller Bombarda fiskeri med Powerbait. Du kan fiske på alverdens forskellige måder, og det vigtigste er at finde det, der virker for dig. Klik igennem vores udvalg lige herunder, hvor du kan se flere produkter under de enkelte kategorier. Du kan med garanti finde alt, man får brug for til Put & Take fiskeri.

Har du nogen spørgsmål ang. vores produkter eller har du brug for lidt vejledning ift., hvilke produkter, der vil passe bedst til dig og dit fiskeri, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at tilbyde vores kunder vejledning, så vi sikrer os, at I får det helt fiskegrej til Put & Take fiskeri med hjem.