FISKEHJUL

400 m2 butik

Vi har over 17.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

JANUARUDSALG

Vi har valgt mange varer fra til udsalget og sat ned med yderligere 20%! Udsalget starter fredag den 27 December..Se nedenfor.

Julegaver

Alle varer købt på hjemmesiden fra 15. november til 24. december kan ombyttes helt indtil 31. januar året efter

FISKEHJUL

Fiskehjul. Hvor er det dejligt at lystfiskeri spænder så bredt. Mange lystfiskere har specialiseret sig i et bestemt fiskeri og andre har valgt flere former for fiskeri. Uanset hvad du fisker, har lystfisk.dk dit fiskehjul til en billig pris. Om du er til Shimano Stella FJ, Shimano, ABU, Penn, Okuma eller andet mærke fiskehjul, så har vi udvalget til billige priser. Husk vi har PRISGARANTI, så skulle du finde dit fiskehjul billigere andet sted,så matcher vi prisen og du behøver kun handle et sted. Vi fører også Shimano Stella FJ i alle størrelser
Fiskehjul, også kaldet fastspolehjul Lystfisk.dk har et omfattende udvalg af fiskehjul. Kik ind på shoppen og se vores udvalg af blandt andet: spinnehjul, fluehjul og havhjul. Vi har fiskehjul i mange forskellige kvaliteter og til et hvert behov. Kik ind på shoppen og se de mange forskellige fiskehjul: herunder bl.a. spinnehjul, fluehjul, havhjul og multihjul, fastspolehjul mv.