Lagerstatus: På lager

Pris fra: 499,00 DKK

* Påkrævede felter

Xstream Fotokromisk Polaroidbriller

Xstream polariserende solbriller leveres i 2 UV beskyttende farver. Vælg den farve der passer dig og dit fiskeri bedst!

Den gule brille bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne op så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys. Det rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Det grå glas er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet hvor solens stråler kan være hårde for øjenene.

Xstream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet, desuden Shade og View er desuden lavet med buet stel og glas så det følger hoved rundt for at minimerer, at der kommer falsk lys ind under brillen.

Fotokromiske, eller farveskiftende glas, skifter farve-intensitet alt efter, hvor meget UV-lys de udsættes for. Det betyder at du under skiftende lysforhold, altid har et optimalt syn ned i vandsøjlen med maksimal kontrast.

Hvor hurtigt og hvor meget farveskifte afhænger af lys-intensiteten (samt temperaturen), jo mere UV lys, jo mørkere glas. Det er en speciel egenskab som lystfiskeren kan udnytte til fulde, netop i forår og efterår kan solskin og varme betyde forskellen på hug eller en nulbon, et par briller med farveskift sørger for at du hele tiden har optimale synsforhold og dermed bedre fangstchancer.

Vi fører Fotokromiske polaroidbriller i modellerne Guide og View