Primus TrailBreak EX Termos. Vacuum termokande til det aktive udendørsliv. TrailBreak leveres med et silikone overtræk, der forbedrer dit greb, og sikrer dig mod frostskader i ekstrem kulde. Endvidere giver overtrækket flasken en god beskyttelse. Koppen er produceret i rustfrit stål med dobbeltvægge, for at holde din drink så kold/varm som muligt. TrailBreak EX leveres med 2 propper: en almindelig temperaturbevarende skrueprop, og en Click-Close prop, der samtid virker som en drikkeprop, der gør det muligt at drikke direkte fra flasken.


Lagerstatus: På lager

329,00 DKK

Specifikationer

Vægt 694g
Diameter 88mm
Højde 296mm
Volumen 1000ml
Primus TrailBreak EX Termos. Vacuum termokande til det aktive udendørsliv. TrailBreak leveres med et silikone overtræk, der forbedrer dit greb, og sikrer dig mod frostskader i ekstrem kulde. Endvidere giver overtrækket flasken en god beskyttelse. Koppen er produceret i rustfrit stål med dobbeltvægge, for at holde din drink så kold/varm som muligt.
TrailBreak EX leveres med 2 propper: en almindelig temperaturbevarende skrueprop, og en Click-Close prop, der samtid virker som en drikkeprop, der gør det muligt at drikke direkte fra flasken.