Shimano Stradic Ci4+ R. Det nye Stradic CI4- RA hjul er den første bagbremse-model, der introduceres i konceptet AERO CONCEPT. Sammen med spolen reducerer det smalle hjulhus totalvægten, og den overdimensionerede spole skaber en overlegen kaste-præstation. Aero hjul har en nemmere spole-rotation, hvilket resulterer i en blød og progressiv bremse. Det muliggør en problemfri bremsestart, hvilket gør, at du kan fiske med meget tynde liner. Stærk og rigid hjulhus - samt rotor-konstruktion produceret af CI4+ materiale giver hårdhed og slagmodstand, hvilket reducerer bøjning af hjulhuset og forbedrer dermed hjulets funktion. De inkluderede line-reducere gør det nemt at matche dit hjul til din fiske-situation.


Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.599,00 DKK

Specialpris 1.199,00 DKK

Specifikationer

Vægt 310 gr.
Model 4000
Kuglelejer 5+1
Udveksling 5,2:1
Linekapacitet 100m-0,40mm
Shimano Stradic Ci4+ R. Det nye Stradic CI4- RA hjul er den første bagbremse-model, der introduceres i konceptet AERO CONCEPT.

Sammen med spolen reducerer det smalle hjulhus totalvægten, og den overdimensionerede spole skaber en overlegen kaste-præstation.

Aero hjul har en nemmere spole-rotation, hvilket resulterer i en blød og progressiv bremse. Det muliggør en problemfri bremsestart, hvilket gør, at du kan fiske med meget tynde liner.

Stærk og rigid hjulhus - samt rotor-konstruktion produceret af CI4+ materiale giver hårdhed og slagmodstand, hvilket reducerer bøjning af hjulhuset og forbedrer dermed hjulets funktion.

De inkluderede line-reducere gør det nemt at matche dit hjul til din fiske-situation.