Meget spændende 2011 nyhed fra Svenske BIOS. Denne nye I-FISH STINGER sideparavane er efterfølgeren til Great White sideparavanen fra BIOS. Den er blevet spået til at blive...


Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
  • Køb 2 for 249,50 DKK pr. stk. og spar 17%

Specifikationer

Model 2012
Meget spændende 2011 nyhed fra Svenske BIOS. Denne nye I-FISH STINGER sideparavane er efterfølgeren til Great White sideparavanen fra BIOS. Den er blevet spået til at blive en kæmpe succes efter dens testfiskeri og har fået div. forbedringer i forhold til Great White!

Stinger I-Fish er blandt andet blevet mere retningsbestemt, den har fået en lidt tungere firkantet køl, som gør, at den kan tåle større bølger - hårdere sø samt fået nyt opdrift materiale, som bevirker, at den kan bære langt større bly-paravaner eller dipsy-divere!

Fåes kun i en str. og model med udtag-mulighed for at montere klemmen på både styrbord og bagbord side! Dvs. man kan altid skifte side-vende den, så den trække ud til den anden side, da der er 2 "arme" på STINGER!

Den er lavet af bedre materialer, så den ligeledes skulle holde til rigtig mange ture, så den ikke ruster eller tidligere flamingo går i stykker...