-13%

Vejl. pris pr. stk 229,00 DKK

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK

* Påkrævede felter

Mountaineering X Heavy er SmartWools kraftigste og varmeste, halvhøje sok. Udviklet specielt til brug under de koldeste forhold og grundet den kraftige frottevævning er den fantastisk lækker at have på.

Sokken er ideel til brug i waders og vandrestøvler.

Toppen af skaftet er lavet i en særlig blød og komfortabel vævning, der holder sokken på plads, uden at genere omkring skinnebenet. Samme type vævning er anvendt lige over ankelen og midt på foden for at sokken skal blive på plads uden at glide ned.

På hver side af foden er der lagt et panel, der sikrer god ventilation og pasform, og fodsengen er lavet i en særlig luftig og meget stødabsorberende, tæt frottevævning, der er særdeles slidstærk. Den kraftige vævning over vristen luner og beskytter mod presset fra støvlens snørebånd.

SmartWool Mountaineering XHVY er selvfølgelig fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool Mountaineering XHVY består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, hvis du kommer til at vende dem forkert!

Mountaineering XHVY er alt i alt en rigtig lækker sag, som du bør unde dig selv at prøve - du bliver med garanti ikke skuffet! Sokken kan sagtens bruges solo, men det absolut bedste klima opnås med en kombination af SmartWool Hiking Liner.