-6%

Vejl. pris pr. stk 159,00 DKK

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK

* Påkrævede felter

SmartWool Hiking Med Crew er efterhånden gået hen og blevet en klassiker. Det var denne - vinderen af Backpacker Magazine's Editors' Choice Award tilbage i 1996 - der for alvor satte gang i salget af SmartWool verden over.

Denne prisvinder er nok SmartWools bedste vandre- og allround-sok. En meget velsiddende sok med et stort anvendelsesområde, både til dagture med lidt mindre rygsæk og til krævende vandreture med tung oppakning i kuperet terræn.

Hiking Med Crew er udstyret med et lidt grovere vævet skaft, der, sammen med det specielle, elastiske parti omkring midterfoden, sørger for, at sokken bliver, hvor den skal.

På hver side af foden er der lagt et panel, der sikrer god ventilation og pasform, og fodsengen er lavet i en mediumkraftig og stødabsorberende, tæt frottevævning, der er særdeles slidstærk.

SMARTWOOL;
Strømper og beklædning i naturens mirakelfiber; uld. Fremstillet af den fineste og stærkeste New Zealandske merinould er dette funktionel beklædning til sommer og vinter. Smartwoolfiberen er naturligt bakteriedræbende og hæmmer derfor udviklingen af dårlige lugte. Det kender du nok allerede betydningen af! Smartwoolfiberen er temperaturregulerende, hvorfor du vil føle en større komfort hele året rundt. Smartwool er som udviklet til udendørs brug - kølende i varme og varmende i kulde. Smartwool kan vaskes og tørres i maskine. Vel nok som de eneste på markedet anvendes alene ren merinould mod kroppen. Det betyder, at du ikke bliver berørt af kunstfibre eller elastikker, men alene oplever de gode egenskaber fra Smartwoolen.
Kort sagt finder der to typer af uld - Smartwool og alle de andre. Prøv dem og du vender aldrig tilbage til der hvor du kom fra. Derfor pas på! Din krop vil simpelthen nægte dig at bruge andet end Smartwool.