-14%

Vejl. pris pr. stk 139,00 DKK

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK

* Påkrævede felter

Tynd inderstrømpe i klassisk sort. Væsentlig mere slidstærk end en syntetisk inderstrømpe, hvorfor du fint kan anvende den alene. Strømpen smyger sig tæt om foden og er syet med helt flade sømme.
SMARTWOOL;
Strømper og beklædning i naturens mirakelfiber; uld. Fremstillet af den fineste og stærkeste New Zealandske merinould er dette funktionel beklædning til sommer og vinter. Smartwoolfiberen er naturligt bakteriedræbende og hæmmer derfor udviklingen af dårlige lugte. Det kender du nok allerede betydningen af! Smartwoolfiberen er temperaturregulerende, hvorfor du vil føle en større komfort hele året rundt. Smartwool er som udviklet til udendørs brug - kølende i varme og varmende i kulde. Smartwool kan vaskes og tørres i maskine. Vel nok som de eneste på markedet anvendes alene ren merinould mod kroppen. Det betyder, at du ikke bliver berørt af kunstfibre eller elastikker, men alene oplever de gode egenskaber fra Smartwoolen.
Kort sagt finder der to typer af uld - Smartwool og alle de andre. Prøv dem og du vender aldrig tilbage til der hvor du kom fra. Derfor pas på! Din krop vil simpelthen nægte dig at bruge andet end Smartwool.