Shimano 15 Twin Power. Nyd synet, lad dig forføre. Mærk teknikken, og lad dig overbevise!

• Str. 3000 - 5,2:1 - 245 gr. - 210m/0,25mm - 9 kg. bremsekraft
• Str. 4000 - 5,8:1 - 290 gr. - 180m/0,30mm - 11 kg. bremsekraft

Lagerstatus: På lager

Pris fra: 1.999,00 DKK

* Påkrævede felter

Brug det, og bliv solgt på stedet. Twin Power har gennem tiden akkumuleret historie, og ikke mindst stolthed. Den nye generation er absolut ingen undtagelse! Shimano 15 Twin Power er med det nye banebrydende Hagane koncept. DNA fra Stella er implementeret, og arven er givet videre. Alt i alt byder 15 Twin Power på, bl.a. følgende features:
•Hagane concept
•9 Shielded A-RB & 1 roller bearing
•Aerowrap II + 1-speed lineoplæg
•G Free body

HAGANE hjulkonceptet er designet til at kunne klare lang tids dedikeret brug på grund af sin styrke, præcise finmekanik samt nytænkning.
HAGANE er udtryk for Shimanos dygtighed til at producere helt uden for al anden konkurrence.
HAGANE er ensbetydenden med brug af samme høje kvalitet, som bruges til at producere traditionelle japanske sværd og redskaber.
Drivakslens gear er produceret af koldhærdet aluminium uden bearbejdning af tænderne. Det ekstremt holdbare drev giver en langvarig blødhed, styrke, lethed og kraft, selv når du trækker ind med tung vægt. En almindelig trykstøbt drivaksel behøver opskæring af tænderne, hvilket gør det mindre holdbart under belastning.
Hjulhuset i aluminium eller magnesium med høj stivhed giver hårdhed og slagmodstand, hvilket er med til at undgå, at hjulhuset bøjer. Den energi. lystfiskeren overfører via håndtaget, ledes direkte videre til trækkraft.
Den perfekte justering af drivaksel og tandhjul (mindre off-set) forbedrer akslens effektivitet (mindre energitab) og forøger trækkraften. De 2 kuglelejer på begge sider af tanddrevet støtter den ekstra kraft ved at holde rotationen på rotoren stabil og give det en silkeblød glat gang.