Dette rengøringssæt fra Rio er en god invistering, for at holde din flueline letkastende og forlænger levetiden på din line!

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK

* Påkrævede felter

Dette kit indeholder Rio's linedressing AgentX og Rio's Wonder Cloth klude, til påførsel af linedressing. Dette sæt er en rigtigt god invistering til at forlænge din fluelines levetid og kasteegenskaber!

AgentX:
Denne line dressing fra Rio rengøre din line, og forbedre kasteegenskaberne! Denne line dressing forlænger også din fluelines levetid, da det smøre linen, og holder den smidig og blød.
Påfør AgentX med en blød klud på linen, og lad det sidde i minimum 5 minutter. For at få så meget effekt som muligt, så lad dressingen sidde i 24 timer, før linen tørres af i en tør og ren klud.

Wonder Cloth:
Som alt andet, bliver en flueline også beskidt. Og vil du forlænge holdbarheden, gør du klogt i at pleje din line. Og det gør du let og hurtigt, ved brug af f.eks. Wonder Cloth fra RIO. Kluden rengører i dybden, uden at ændre på strukturen i linen.
Disse klude er tilpas bløde, så de ikke ødelægger fluelinen, og kan skylles under vandhanen, så hver klud kan bruges flere gange, efter de er blevet rengjort.

Pakken inkludere Rio AgentX 30ml. og 4 Wonder Cloth klude.