Lagerstatus: Udsolgt

Pris fra: 549,00 DKK
Rio ConnectCore Shooting Line

Rio's ConnectCore skydeline er en af de bedste coated skydeliner på markedet efter vores erfaringer! ConnectCore teknologien giver en skydeline som har absolut minimalt stræk, så man kan mærke selv de mest forsigtige hug. Da der ingen stræk er i linen, er det også meget nemmere at give et godt tilslag, og krogningsprocenten bliver også højere, specielt til kystfiskeriet, hvor man ofte fisker i lidt høje bølger. De første 4 meter af skydelinen er tykkere end resten af skydelinen, og i en flourocerende orange farve, som gør man nemt kan se når skydehovedet er uden for topøjet samtidigt med at den orange del er tykkere, så der er ikke så stor en tendens til at tabe skydelinen i et kast, da den er meget nemmere at håndtere, specielt i de kolde måneder hvor fingrene er kolde. Den specielle XS Technology gør at skydelinen flyder højt og skyder utroligt langt.

Begge ender af skydelinen har et smeltet loop, hvor der er plads til at man kan trække en hel spole igennem loopet. det sparer en masse tid når man skal skifte skydehoved.

Specifikationer:
0.026" - Grå, med 16fod håndteringssektion. 15lb kerne. Fungere perfekt til det lette kystgrej, og lette switch stænger.
0.032" - Grøn, med 17fod håndteringssektion. 20lb kerne. Fungere perfekt til det tungere kystgrej og switch stænger.
0.037" - Blå, med 18fod håndteringssektion. 20lb kerne. Fungere perfekt til tunge switchstænger og det lettere tohåndsstænger.
0.042" - "Straw", med 19fod håndteringssektion. 30lb kerne. Fungere perfekt til medium til tunge tohåndsstænger.