Luhr Jensen er en legendarisk amerikansk producent af kvalitets endegrej. Krocodile blinket må siges, at være en af deres klassikere - dog i en moderniseret udgave.

Lagerstatus: På lager

Pris fra: 39,00 DKK

* Påkrævede felter

Luhr Jensen er en legendarisk amerikansk producent af kvalitets endegrej. Krocodile blinket må siges, at være en af deres klassikere - dog i en moderniseret udgave. Blinket har en fantastisk flot lokkende gang, som ikke mange laksefisk eller gedde og sandarter kan holde sig fra. Kvalitet er som altid fra Luhr Jensen i top, og lavet til både det ferske og det salte miljø.

Blinket kan spinfiskes eller dørges og trolles. Alle blinkene er monteret med en fantastisk effektiv VMC "Sure Set" trekrog monteret i to springringe.

Blinkene i 12 gram går højt i vandet, med ret tyndt gods og stor bæreflade. Perfekte til kyster med lavere vand, hvor lange kast ikke er nødvendige.

Blinkene på 15 gram kaster meget langt, og går noget dybere end 12 grams udgaven. Blinket er mere kompakt og perfekt til lidt dybere vand fra kyst eller båd. Blinket kan desuden også finde ned i de dybe huller i åen og luske den store blanke op.

Både 12 og 15 grams blinkene leveres med en ekstra "enkelt krog"

25 grams udgaven er helt perfekt til trolling! Suveræn gang og meget høj saltvands bestandighed gør blinket perfekt i jagten på stor laksen. Jagten fortsætter, for nogle op i åerne, og her er dette blink ligeledes hamrende effektivt En rigtig lakse dræber! I Søren vil den være genial til gedder og sandart!

25 gram. modellen er monteret med en krog med ekstra godstykkelse som giver en tryghed under lange fights!