A.Jensen HIGH TIDE High Tide er Henrik Agerskovs bud på en vaskeægte saltvands fluestang. Målet har været at skabe en stang som kombinerer råstyrke og elegance. Ved at anvende...


Lagerstatus: På lager

1.899,00 DKK

Specifikationer

Vægt 130 gr
Lineklasse #6
Længde fod 9`
Længde cm 270 cm
Dele 4
A.Jensen HIGH TIDE
High Tide er Henrik Agerskovs bud på en vaskeægte saltvands fluestang.
Målet har været at skabe en stang som kombinerer råstyrke og elegance. Ved at anvende de bedst mulige materialer og fittings er dr skabt en stang som kan modstå det hårde salte miljø.
Stangen har medium aktion og toppen er bygget som en "Advanced Helical Taper".
Teknologien bag AHT taperingen ligger gemt i den måde fibrene i klingen vikles, det betyder at samme materiale lagt op i en anden vinkel kan ændre aktionen gradvist mod toppen.
Det fornemme resultat er en kraftfuld stang som tackler selv tunge fluer uden problemer, selv i hårdt vejr. Stangens rygrad tillader at fighte større fisk, endog meget store!
I en skøn forening, får man her en ekseptionel velafbalanceret stang som samtidig er meget let, hvilket giver stor fornøjelse i fighten med alle størrelser af fisk.

- 45 Tons kulfiber
- Advanced Helical Taper technology
- Portugisisk kork i top kvalitet
- SIC Stripping guide
- Letvægts saltvandsbestandig hjulholder
- livstidsgaranti
- Selvfølgelig leveret i stangrør.


Livstidsgaranti!

Når du har købt din stang, kan du ved at registrere købet af din stang på hjemmesiden hos grossisten, www.ajensenflyfishing.com, sikre dig livstidsgaranti mod produktions og materialefejl. Registreringen skal finde sted senest 14 dage efter købet.