400 m2 butik

Vi har over 20.000 varenumre i vores butik i Randers, der ligger 2 minutter fra motorvej E45.

Dag til dag levering

hvis du bestiller dine varer inden kl. 16.00, modtager du dine varer dagen efter! Læs mere her

Prisgaranti

Hvis du finder samme vare til en lavere pris, modregner vi straks forskellen. Tjek betingelserne her

Havfiskeri

Det er noget helt særligt at fiske på havet. Hos os kan du finde fiskegrej, der giver dig den bedste oplevelse med havfiskeri. For os er det vigtigt, at kvaliteten altid er i top, men samtidig sikrer vi fornuftige priser til vores kunder.
Du kan se hele vores udvalg af grej til havfiskeri lige herover. Tag et kig i de forskellige kategorier, hvor du bl.a. kan finde havhjul, trolling- og havstænger, havliner, pirke og trollinggrej til havfiskeri.

Du kan bl.a. finde over 50 forskellige havhjul hos os og endnu flere havstænger. Du kan med garanti finde grej til havfiskeri, der passer til dit behov. Vi sætter en stor ære i, at vores produkter skal give vores kunder de bedste fiskeoplevelser. Derfor tilbyder vi også gratis vejledning til alle nuværende og potentielle kunder, der gerne vil vide lidt mere om vores produkter.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål ang. havfiskeri. Der kan være lidt flere ting, man skal være opmærksom på, hvis det er første gang, du skal på havet og fiske. Men fortvivl ikke, for vi er klar til at rådgive dig til den bedste oplevelse på havet.