Lagerstatus: På lager

3.999,00 DKK

* Påkrævede felter

Tsuba 2™ er maksimal kvalitet med præcise, skræddersyede funktioner og innovativ teknologi. Vi kalder den: Avanceret på den enkle måde.

Tsuba 2™ er baseret på alt, hvad vi, som producenter af højspecialiserede fiskejakker, har lært gennem årene. Siden første prototype i 2009 har jakken gennemgået intensive tests. Vi har taget alle de værdifulde data fra den første udgave og gjort det til basen af ​​version 2.

Tsuba 2 er så kompleks, at vi måtte fremstille den kun 45 minutter (med fly) fra vores kontor i København. Vi garanterer dig en uovertruffen kvalitet og vær sikker på, at hver enkelt jakke har gennemgået en vandtæt test, før den forlod fabrikken.

Velkommen til fremtidens fiskejakke!Opgraderinger fra den tidligere version:

STOF/MATERIALE

Selv om vægten er blevet reduceret, har vi formået at tilføre ydrematerialet endnu større styrke, hvilket blandt andet gør det vanskeligere at punktere/rivefast. Modsat den tidligere model er ydrematerialet produceret af genanvendte materialer og tilført en bio-finish som er uden skadelige partikler.

Den nye skal har en vandtæt, åndbar film, der forbedrer din komfort. Det forhindrer ekstern fugt og vind i at trænge igennem stoffet, samtidig med, at overskydende fugt kan slippe væk/fordampe fra indersiden.

Forenklet virker teknologien (hydrofil) ved, at overskydende fugt opsuges, spredes og transporteres til jakkens ydreside.

I modsætning til vores konkurrenter, har vores teknologi ingen porer/huller, der kan blive tilstoppede, hvilket forhindrer materialet i at “ånde". Membranen er ultra strækbar og tåler saltvand.

På toppen af ​af de mange fordele, kan også nævnes, at den er genanvendelig og giftfri.

LOMMER

Version 2 har et helt nyt lommedesign, herunder en "vandtæt lomme i en vandtæt lomme". Dette design er det tætteste, vi har været i, at opnå en ægte vandtæt lomme.

Tsuba 2 har seks frontlommer, en inder og en baglomme:

1. To håndvarmerlommer med magnetisk lukning

2. Lille lynlås foran. YKK® AquaGuard®

3. Stor lynlås foran. YKK® AquaGuard®

4. Stor lynlåslomme bygget i den ydre lomme. YKK® AquaGuard®

5. Stor lynlås foran med indbygget retractor. YKK® AquaGuard®

Baglomme med let adgang. Magnetisk lukning.

Inderlomme med YKK® AquaGuard® lynlås

Værktøjer der er fastgjort til magneterne, kan fastgøres til en af ​​de integrerede elastisk-snore.

Begge lommer udvides om nødvendigt og foldes tilbage igen, når de tømmes.

Håndvarmerne samt baglommen har en innovativ magnetisk lynlås.

På forsiden finder du også en række forskellige anordninger til fastgørelse af dit tilbehør.

HÆTTE

Den nye hætte er 3-vejs justerbar, foldbar og i et mere stramt design end nogensinde. Du vil med garanti bemærke forskellen.