-17%

Vejl. pris pr. stk 599,00 DKK

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK

* Påkrævede felter

Geoff Anderson Otara er lavet i eksklusivt New Zealandsk Merino uld.

Otara er et stærkt naturprodukt. Det har lang holdbarhed under anvendelse, er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt ved slutningen af produktets livscyklus. Det er produceret i miljøvenlige landbrugssystemer med fritgående dyr. Gårdene er valgt for deres forpligtelse til miljømæssig ansvarlighed og bæredygtighed i landbrugspraksis, samt den fremragende kvalitet af deres merino uld. Filosofien afspejler vores dedikation til miljøvenlig stoffremstilling og efterbehandlingsprocesser for at sikre, at stofferne fortsat er bæredygtige og biologisk nedbrydelige produkter.

Lugt resistent;

Fakta er, at mennesker sveder. Merino ulds naturlige anti-mikrobielle egenskaber er kendte. Det centrale er, at naturen giver alle svarene - og ikke nogen ekstra kemisk efterbehandling proces. Hver lille Otara merino fiber består af en mangfoldighed af overlappende skæl, der i forbindelse med den høje fugtabsorbering giver et dårligt miljø for bakterievækst.

Komfort;

Prikken i huden er resultatet af grove, tykke fibre, der irriterer hudens nerver. Otaras fine smalle fibre sikrer denne irritation ikke forekommer, selv om man kender den fra traditionel uld. Så behageligt at selv babyer kan bære det direkte på huden.

Fugtkontrol og styring;

Otara merino fibre har en kompleks struktur med en hydrofil (vandholdig) interiør, kendt som cortex og en hydrofob (vandafvisende) eksteriør. Otara vil absorbere sved uden, at man føler sig fugtig og ukomfortabel, samt den har den ekstra fordel, at det er naturligt vandafvisende.

Termisk styring giver naturlig "aircondition";

Merino fiber lagrer kroppens mikroklima under skiftende forhold og sikrer fortsat komfort. Fiberen har yderligere den fordel, at da det absorberer fug, fra eksempelvis kølige, fugtige omgivelser, frigiver fibrene en lille men mærkbar mængde varme. Denne varme, kendt som "varme sorption", frembringes ved hjælp af en kemisk reaktion, der opstår, når vanddampen binder til den kemiske struktur af merino fiber. Dette for at forhindre afkøling af brugeren. Det er den originale "intelligente" fiber.

Nem pleje;

Overfladeegenskaberne på merino fiber betyder, at spild nemt kan fjernes, før det forårsager permanent misfarvning. Jordpartikler "fastholdes" ikke til tøjet grundet elektrisk ladning. Otaras fugtabsorberende egenskaber betyder, at rynker og folder hurtigt fjernes, især gennem anvendelse af damp. Det er en let form for pleje, især når man rejser.