-55%
MWS er en kort version af en diskret jakke, der er så let, behagelig og funktionel, at du ikke mærker, at du har den på. Men alligevel udgør den et effektivt værn mod al slags vejr.

Vejl. pris pr. stk 2.199,00 DKK

Lagerstatus: På lager

999,00 DKK

* Påkrævede felter

MWS er en kort version af en diskret jakke, der er så let, behagelig og funktionel, at du ikke mærker, at du har den på. Men alligevel udgør den et effektivt værn mod al slags vejr. I korte træk et "værktøj" til fiskeri og udendørsaktivitet og samtidig et produkt der afspejler brugerens holdning til kvalitet. Når du ikke vil nøjes med det næstbedste.

Bedst tænkelige åndbarhed er opnået ved enkeltlagsprincippet - ingen dobbelt membranlag, som eksempelvis en påsyet lomme.

Den forbedrede formgivning med øget bevægelsesfrihed giver følelsen af en jakke, der ikke er der. Let-vægt: MWS (M) vejer kun 850 gram.

Ved kastebevægelser bringes ærmer og skulder i bevægelse, mens den øvrige jakke forbliver rolig. Et resultat af mange års funktionsskrædderi.

Den nye svirvelhætte følger hovedets bevægelser og kan efter brug gemmes af vejen inde i jakken.

I alt 7 lommer med hver sin funktion. 2 lodret indbyggede frontlommer med nem adgang, hvoraf den ene er vandtæt. Disse lommer er udstyret med YKK vandtætte lynlåse. Venstre lomme har indbygget pin on reel. Desuden 2 bagudplacerede sidelommer (håndvarmere) samt frontlomme med netfor. Tilsammen virker de som udluftningssystem. Alt efter aktivitetsniveau kan en eller flere lommer åbnes. Endvidere 3 inderlommer.

Nyudviklet, effektivt lukkesystem ved håndled. Trinløs elastisk justering. Foret med 2 mm Lycra neopren. 3 stk. D-ringe til f.eks. vadestav.

MWS leveres i netpose, som, når jakken er i brug, kan anvendes til opbevaring af eksempelvis drikkedunk og mindre fangster.