Med en hjul-ramme der er fræst ud i et stykke aluminium er Ambassadeur Beast et råstærkt klassisk multihjul, der er udviklet specielt til Musky-fiskeri i USA. Dette gør naturligvis hjulet velegnet til fiskeri herhjemme efter stor-gedder og andre brutale fiske-arter. Ambassadeur Beast er et klassisk rundt multihjul, der er fremstillet i Sverige og fås i to størrelser - 5501 til venstrehånds-indspinning, samt 6500 til højrehånds-indspinning. 6 rustfri HPCR™ kuglelejer + 1 IAR-leje yder den bedste beskyttelse mod korrosion. Carbon Matrix Drag System™ for et ekstremt kraftigt, jævnt og præcist bremsetryk. Gavle i aluminium med print. ADS™ spoledesign. Præcisionsfremstillet Duragear™ i messing. Synkroniseret linefører. Store håndtagsgreb i slidstærk og komfortabel EVA, der giver et solidt greb under fight.


Lagerstatus: På lager

2.799,00 DKK

Specifikationer

Vægt 305gr.
Model 5501
Kuglelejer 6+1
Udveksling 5,1:1
Bremse Carbon M. (stjerne)
Linekapacitet 220m-0,32
Med en hjul-ramme der er fræst ud i et stykke aluminium er Ambassadeur Beast et råstærkt klassisk multihjul, der er udviklet specielt til Musky-fiskeri i USA. Dette gør naturligvis hjulet velegnet til fiskeri herhjemme efter stor-gedder og andre brutale fiske-arter.
Ambassadeur Beast er et klassisk rundt multihjul, der er fremstillet i Sverige og fås i to størrelser - 5501 til venstrehånds-indspinning, samt 6500 til højrehånds-indspinning.

6 rustfri HPCR™ kuglelejer + 1 IAR-leje yder den bedste beskyttelse mod korrosion.
Carbon Matrix Drag System™ for et ekstremt kraftigt, jævnt og præcist bremsetryk.
Gavle i aluminium med print.
ADS™ spoledesign.
Præcisionsfremstillet Duragear™ i messing.
Synkroniseret linefører.
Store håndtagsgreb i slidstærk og komfortabel EVA, der giver et solidt greb under fight.