Kvinde aften

Filtrer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Ladies night

NB! Ingen tilmelding...Du dukker bare op med dit gode humør, og nysgerrigheden i behold


Gennem de senere år, har vi set en skøn fremgang i lystfiskeriet – der er nemlig kommet flere kvindelige fiskere til. En hel del flere. Desværre har alle brands, butikker og branchen generelt ikke rigtigt fulgt ordentligt med den udvikling.
Det vil vi gerne være med til at ændre!

Derfor inviterer lystfisk.dk til ”ladies night" lørdag d. 9/3-24 fra kl 15.00 – 20.00. Denne dag er i kvindernes tegn – og mænd er derfor ikke velkomne i butikken mellem 15.00 og 20.00 - Det foregår på adressen: Messingvej 16, 8940 Randers SV

Her vil vi forsøge at have så godt et udvalg som muligt af produkter, udviklet decideret til kvinder. Vi vil have et udvalg af waders, støvler, beklædning og vadejakker med feminint snit! Og selvfølgelig til rigtig skarpe priser på dagen.
Dertil vil der være foredrag med nogen af de dygtigste kvindelige fiskere vi har herhjemme, nemlig;


Hanna Bossow Vestergaard: Hanna er et velkendt ansigt i branchen, bl.a. som tidligere direktør for det velkendte firma The FlyCo. Derudover har Hanna rejst og fisket i stort set hele verden, og fanget alt fra hurtige bonefish, til arrige GT. Dem der kender Hanna, forbinder hende dog mest af alt for hendes fantastiske og smittende humør – der simpelthen gør det umuligt at være sur, når hun er i nærheden.

Og

Sarah Rønholt: Sarah blev i 2011 for første gang introduceret til det danske kystfiskeri og blev bidt med det samme. Siden 2012 har hun med sin kæreste brugt 5 år i Sydamerika, hovedsageligt Patagonien i jagten på store ørreder, vild natur og eventyr. I 2017 tilbragte hun en sæson på den historiske fluefiske lodge Grimersta Estate på Isle of Lewis (Outer Hebrides). De efterfølgende år er blevet brugt i Skandinavien, især langs den danske og svenske kyst i vinterhalvåret og hvert forår ved Skjern Å. Her tilbragte hun i 2021 en hel sæson, boende i et tagtelt på sin Jeep langs åen. I sommeren 2022 tilbragte hun 4 måneder i svensk lapland på jagt efter baltiske laks og er i efteråret 2023 flyttet ind på en gammel gård med Skjern Å i baghaven for at have det danske laksefiskeri så tæt på som muligt. Sarah arbejder til dagligt som freelancefotograf, samt skriver artikler til både danske og udenlandske magasiner.

Sidst, men ikke mindst, vil Irena Mathiasen være i butikken, og gladeligt svare på spørgsmål, samt give tips og tricks. Irena er også et kendt ansigt i branchen, og fisker med arme og ben – efter alt! Uanset om vi snakker havørred, laks, aborre eller gedder – så har Irena fanget dem, og sandsynligvis en stor en af slagsen!
På dagen sørger vi for gode tilbud, samt lidt lækkert at drikke, og spise.

Håber vi ses!

   

 

Copyright © 2021 lystfisk.dk