-47%

Vejl. pris pr. stk 3.000,00 DKK

Lagerstatus: På lager

1.599,00 DKK

* Påkrævede felter

Trophy Specialist 8' #8 og #9

A Jensen Trophy Specialist som også er blevet kendt som en af de bedste gedde stænger der er lavet, er virkelig en kastekanon. Klingen er opbygget med Slim Blank Teknologi hvor man bibeholder kulfiberens tykkelse men har mindre luft i klingen. Sådan opnår man den ekstremt tynde og lette klinge men bibeholder styrken. Desuden er den monteret med de bedste SIC øjer og den bedste kork-kvalitet.

Her er der tale om en stang som er en rigtig arbejdshest. Uanset om du vælger en #8 eller #9 så kan du byde den alt fra de største flash geddefluer til store skumfluer på kysten og du vil opleve at den klarer alle udfordringerne til top karakterer.

Prøv denne stang og du vil opleve kræfter du ikke i din vildeste fantasi kunne forestille dig var muligt at tvinge ud af så let en klinge.

Desuden har mange flyderings-pontonbådsfiskere også fået deres øjne op for at det er en kæmpe fordel med de kun 8 fod når en gedde eller anden stor rovfisk suser rundt lige under båden.


Trophy Specialist findes også til tropisk saltvandsfiskeri i 8' #10, #12 og #14 hvor de kun 8 fod også kommer til sin ret når fiskeriet oftest foregår fra båd.


Anbefalet line-kastevægt til A Jensen Trophy Specialist


8' #8 A Jensen 9,3 meter skydehoved #8 på 18 gram sammen med A Jensen 0,29 runningline

8' #9 A Jensen 9,3 meter skydehoved #9 på 20 gram sammen med A Jensen 0,29 runningline